Tervetuloa Tammelan stadionille

Ilves toivottaa kaikki jalkapallon ystävät katsomaan ja kokemaan Ilveksen Veikkausliigan ottelun Tammelan stadionille.Tammelassa koet jalkapallon sellaisena kuin se kuuluuluukin, lähellä kenttää aistien jalkapallo-ottelun mahtavat draamankaaren.

Kaudella 2018 käyttöön otettavat yleiset sopimusehdot otteluun saapuville on julkaistu

Veikkausliigan seurojen ottelutapahtumissa otetaan kaudella 2018 käyttöön yleiset sopimusehdot. Jokaisen ottelutapahtumaan saapuvan on jatkossa hyväksyttävä ehdot.

Veikkausliigan seurojen ottelutapahtumissa otetaan ensi kaudella käyttöön yleiset sopimusehdot. Sopimusehdoilla pyritään varmistamaan ottelutapahtumiin osallistuvan yleisön viihtyvyys ja turvallisuus. Saapumalla ottelutapahtumaan katsoja hyväksyy ehdot ja niiden rikkomisesta mahdollisesti seuraavat sanktiot.

Yhteisten sopimusehtojen käyttöönotosta on päättänyt Veikkausliigan hallitus. Myös Suomen urheilun eettinen keskus SUEK on osallistunut hankkeeseen antamalla lakiteknistä apua Veikkausliigalle. Sisällöllisesti sopimusehdoissa ei ole paljon uutta, sillä ehdot perustuvat Palloliiton olemassa oleviin turvallisuusmääräyksiin.

Veikkausliigan yleiset sopimusehdot löytyvät suomeksi ja ruotsiksi Veikkausliigan verkkosivuilta seuraavan linkin kautta:

www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot


Käyttämällä verkkokauppaa sitoudut noudattamaan yleisiä ehtoja, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Jatkamalla hyväksyt yleiset ehdot.

Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin.

Sopimusehtoihin pääset tästä linkistä: www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot

Genom att använda nätbutiken förbinder du dig till allmänna villkor, som är gjorda för att säkra trivsel och säkerhet av alla närvarande vid en fotbollsmatch. Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren.

Försummelse av eller brott mot avtalsvillkoren kan leda till skadestånd eller straffåtgärder i enlighet med villkoren.

Avtalsvillkor kan hittas via länken: www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot