Wiss, Siira ja Rahimi ennakoivat RoPS-ottelua


Ilves – RoPS
La 22.4. klo 16.00
Ratinan stadion

Ilves isännöi perinneseura Rovaniemen Palloseuraa kauden toisessa kotiottelussaan.

Liput
Ennakkoliput Seamchipistä (klikkaa linkkiä)
Aikuinen 15€
Opiskelija/eläkeläinen 12€
Lapsi 5€
Alle 7v. ilmaiseksi

Lippuja myy myös Ilveksen toimisto arkisin klo 9-16.00. Toimistolla voit maksaa myös kulttuuriseteleillä liput ja kausikortit.

Alennuslippuun oikeuttava todistus esitettävä portilla. 

Lippujen ostamiseen ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys info@seamchip.fi. Jos lippu/liput eivät ole saapuneet ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi tarkasta ensimmäisenä roskaposti.

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut. Tästä linkistä suoraan päivän kertoimiin. (Tuet Ilvestä käyttämällä tätä linkkiä)

Velikultana tunnettu Tuure Siira on tottunut ottamaan niskalenkkejä.

Pohjoisen pojan pilke

RoPS hävisi kauden kaksi ensimmäistä liigaotteluaan päästäen kymmenen maalia omiin. Ilveksen 22-vuotias keskikenttätaituri Tuure Siira näkee lauantain vastustajassa potentiaalia paljon parempaankin:

Olemme katselleet videoita RoPSin otteista ja kyllä sieltä osaamista löytyy. Vaikka heillä on kausi lähtenyt heikosti käyntiin, niin hyvä nippu on kasassa. Ja kun on vielä Malinen koutsina, niin mitä vain voi tulla eteen. Hän keksii uusia ideoita ja muuttaa pelityylejä. Meidän ei missään nimessä pidä aliarvioida vastustajaa.”

Siira on aiempina vuosina päässyt tutustumaan RoPSin päävalmentaja Juha Malisen pelikirjaan hyvinkin läheltä. He ovat molemmat kotoisin Oulusta ja ennen nykyisiä pestejään edustivat usean vuoden ajan AC Oulua.

”Moneen kertaan väännettiin hänen kanssaan. Se oli vähän niin kuin viha-rakkaussuhde. Juha on hieno ja värikäs persoona. Ja on RoPSissa muitakin tuttuja, esim. hyvä kaverini Anselmi Nurmela.”

AC Oulussa kapteeninnauhaakin kantanut Siira kokee edelleen paikallisylpeyttä.

”Kyllä Oulu on se pohjoisen pääkaupunki. Aina kun olen rovaniemeläisiä tai kemiläisiä vastaan pelannut, niin hyvät sähinät ollaan saatu aikaiseksi. Näytönhalu kuuluu asiaan.”

Myös Ilveksessä yhteishenki on vahva. Toista kauttaan Ilveksessä pelaava Siira kehuu joukkueen nykykuntoa ja on toivottanut uuden vahvistuksen Jude Nworuhin tervetulleeksi.

”Tosi hyvät fiilikset kaikilla. Saatiin avausvoitto ja treeneissä on meininki kohdillaan. Jude on otettu hienosti vastaan. Hyvä pelimies, niin ei sitä kiusata ainakaan vielä. Kyllähän hänestä näkee, että on pelannut kovissa jengeissä. Odotan Juden tuovan ajan myötä uuden lisävivahteen peliimme.”

Omat tavoitteet ovat ”Tumella” kirkkaana mielessä.

”Pyrin ottamaan lisää vastuuta ja auttamaan sitä kautta joukkuetta. Viime kaudella esitykseni saattoivat heilahdella, joten haen tasaisuutta otteisiini. Mitalia lähdetään tavoittelemaan ja seuravaaksi RoPSin kaatoon.”

 

Päävalmentaja Jarkko Wiss luottavaisena Ratinassa

”Sarjataulukkoa ei kannata tässä vaiheessa tuijotella. Kyse on yksittäisestä pelistä ja siitä, miten vastustajat sopivat toisilleen. RoPSissa on lupaavia ja eteenpäin haluavia nuorukaisia, mutta myös paljon johtajuutta ja kokemusta. Hyvä ja mielenkiintoinen sekoitus. Rakenne on hakenut muotoaan, mutta Malisen vaatimustason tietäen he parantavat otteitaan.”

”Tänään haemme valmistavaa pallotuntumaa Ratinan nurmella. Joukkueessamme on mainio vire päällä, joka alkoi avauspelistä saadun opin kautta. Toivottavasti se tuo tulosta huomennakin. Tarkkoina saamme olla, jotta oma pelisuunnitelma pysyy kasassa koko 90 minuuttia. Peräänkuulutan etenkin rohkeutta pallolliseen peliin.”

Katso hyökkääjä Youness Rahimin haastattelu Ilveksen Facebook-videolta:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filvesjalkapallo%2Fvideos%2F10154625718152945%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Seuraava ottelu

la 29.4. klo 16.00 KuPS – Ilves (Kuopion keskuskenttä)


Uusi, upea Veikkausliigan kausi alkaa 5.4.2017. IS Extra tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden seurata KAIKKI Veikkausliigan ottelut netistä suorina lähetyksinä ja jälkitallenteina – ja vieläpä erityisen edulliseen kausikorttihintaan. Lähetykset ovat katsottavissa tietokoneella, tabletilla ja kännykällä, vaikkapa mökkilaiturin nokasta tai saunan terassilta! Ilveksen kotiottelut selostaa Mikko Aaltonen.

Tilaa IS Extra tästä linkistä.

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/IlvesEdustus">Tweets by IlvesEdustus</a> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Lue myös