Wiss, Rahimi ja Ayarna ennakoivat RoPS-ottelua

Nuoruuden nälkää ja kokemuksen rauhallisuutta

Ilves pelasi torstaina 2-2-tasapelin FC Interin vieraana. 22-vuotias hyökkääjä Youness Rahimi laukoi upean maalin aivan yläkulmaan.  (Linkki videoon)  Lyhyelläkin vauhdinotolla lähtenyt kova veto ei jättänyt maalivahdille saumoja torjuntaan. Osuma oli Rahimin kolmas tällä kaudella.

 – Kerrankin upposi! Hienoja maaleja on tietysti aina kiva tehdä. Koko joukkueena pelit ovat sujuneet hyvin, olemmehan kärjen tuntumassa mukana. Edellinen peli oli vain pari päivää sitten ja tasuri hieman harmitti. Lähdemme nyt hakemaan kolmea pistettä. Niitä tarvitaan mitalitaistelussa, Rahimi kertoo.

Vastikään Veikkausliigan Kuukauden joukkueeseen valittu Reuben Ayarna (31) palkittiin Inter-ottelun parhaana pelaajana. Kokenut ghanalainen on esimerkillään johtanut Ilveksen peliä keskikentältä käsin.

 – Viime pelissä meillä oli kontrolli pelistä, mutta annoimme tyhmästi kaksi helppoa maalia vastustajalle. Meillä oli kyllä paikat tehdä tarvittava voitto-osumakin. Peli oli vauhdikasta ”päädystä päätyyn” -peliä, joten ehkä hieman väsyimme lopussa, Ayarna kertaa.

 – Ottelutahti kovenee, joten olemme palautelleet ja käyneet taktista puolta läpi. Sunnuntaina pitää löytyä jaksamista RoPS:aa vastaan. Mikään ei sinällään ole muuttunut, olemme edelleen kilvassa mukana. Täytyy vain keskittyä jokaiseen otteluun yksi kerrallaan, Ayarna tietää.

Luottavaisin mielin kentälle

Puolestaan Kuukauden valmentajaksi valittu Jarkko Wiss on tyytyväinen joukkueensa työntekoon.

 – Vireystilamme on ihan hyvä ja meillä on paljon vaihtoehtoja käytettävissä. Se sopii etenkin tällaiselle kahden pelin härkäviikolle. Olen todella luottavainen tähän joukkueeseen. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen, Wiss kiittelee.

Rovaniemeläiset ovat olleet hankala vastustaja Ilvekselle. Sunnuntain kotiottelussa ainoa tavoite on kolme pistettä.

 – RoPS:lla on aika vakiintunut pelityyli, jossa vaaditaan paljon energiaa ja kovaa syvyyssuunnan siirtymistä. Niissä meidän täytyy olla mukana koko ajan. Heillä on vahvoja yläalueen 1 vs 1 -pelaajia. Tuki pitää saada ensimmäiselle puolustajalle.

 – Kauden ensimmäisen kohtaamisen RoPS voitti täysin ansaitusti, olimme kehnoja silloin. Toinen peli Rovaniemellä oli meidän kontrollissa, mutta emme hyödyntäneet hyviä maalipaikkoja ja sössimme yhden maalin omiin. Haluamme nyt osoittaa olevamme parempi joukkue, Wiss kiteyttää.

Tervetuloa Tammelaan! Portit aukeavat klo 14.00
-> LIPUNMYYNTI


Ilves – RoPS
Su 10.9. klo 15.00
Tammelan stadion

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut.

Tätä linkkiä käyttämällä pääset suoraan päivän kertoimiin ja tuet samalla Ilveksen juniorityötä:
www.ilvesedustus.fi/veikkaus

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/IlvesEdustus">Tweets by IlvesEdustus</a> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Lue myös