Wiss, Järvinen ja Tuco ennakoivat lauantain HJK-ottelua

Härkämäinen Tuco johtaa maalipörssiä 14 osumallaan

Maaleja tilauksessa

Ilves kaatoi edellisessä ottelussaan RoPS:n 3-2-lukemin. Illan näkyvin hahmo oli kamerunilaishyökkääjä Tuco, jonka upea hattutemppu auttoi tupsukorvat takaa-ajoasemasta voittoon. Samalla vauhdilla isketään seuraavaksi HJK:n kimppuun.

 – Meillä on loistava vire päällä, täytyy vain jatkaa työntekoa. Odotan kotipeleistä aina kolmea pistettä. Tammelan yleisö on tukena. HJK pelaa kollektiivisesti hyvin yhteen, kuten mekin. He johtavat sarjaa, mutta ei meillä ole mitään syytä pelätä. Luvassa on hyvä peli. Aion tehdä maalin, toivon mukaan jopa kaksi, Tuco heittää hyväntuulisena.

Keskikentällä hyökkäävässä roolissa viihtyvä Iiro Järvinen pelaa vahvaa kautta. Hänet valittiin mukaan Veikkausliigan elokuun tähdistökentälliseen. Järvisen hyvät otteet ovat kulkeneet käsi kädessä Ilveksen 12 ottelun tappiottoman putken kanssa.

 – Olen tyytyväinen kasvaneeseen vastuuseen ja sitä kautta tulleisiin onnistumisiin. Tehoja toki voisi tulla lisää. Koko joukkueena meillä on hyvä putki menossa. Tahtotila on kohdillaan. Emme suostu häviämään ja joka pisteestä taistellaan. Me pelaajat olemme ehkä myös omaksuneet pelitavan alkukautta paremmin. Alla on hieno kotivoitto, joten siitä on hyvä jatkaa Klubia vastaan, Järvinen toteaa.

Kärkijoukkueiden voimankoitos

Ilves käy taistelua Veikkausliigan mitaleista. Seitsemän kierrosta ennen kauden loppua tamperelaiset ovat tasapisteissä sarjakakkosen FC Lahden kanssa. Päävalmentaja Jarkko Wiss ei ole yllättynyt siitä, että sarjaa johtava HJK on matkalla kultaan.

 – HJK:lla on hyviä pelaajia ja erilaisia vaihtoehtoja. Käytettävissä on paljon juoksuvoimaa ja ratkaisukykyä. Vaikka heiltä joskus lähtee pelaajia, niin uudet hankinnat ovat yhtä lailla kovia. Huonosti olisi kausi saanut sujua, jos noin ylivertaisella materiaalilla ei mestaruutta voittaisi.

 – Saa nähdä, miten Klubi lähestyy tätä peliä. Tiedossa on, että Tammelassa joutuu aina repiä ja raastaa. Nurkan takana on myös odottamassa Suomen Cupin finaali, joten heillä on paljon mietittävää, Wiss pohtii kilpakumppanin tilannetta.

Vastustajan ajatusmaailmaan ei kuitenkaan kannata liiaksi ripustautua. Keskiössä on joukkueen oma työnteko. Terveystilanne on mainio, vaikkakin kapteeni Antti Hynynen puuttuu puolustuksesta.

 – Meidän valmistautumisemme ei sinällään muutu. Olemme keskittyneet omien vahvuuksiemme löytämiseen ja hyödyntämiseen. Keskiviikkona treenasimme todella kovaa ja perjantaina hioimme viimeiset kuviot kuntoon. Voimme lähteä luottavaisin mielin lauantain koitokseen, Wiss arvioi.

 – Meillä on kaikki maalivahdit ja 21 kenttäpelaajaa käytettävissä. Fysio-osasto on tehnyt hyvää työtä. Hynysen loukkaantumisen myötä menetämme kokemusta, mutta pystymme edelleen muokkaamaan alakertaa kolmen, neljän tai viiden puolustajan vahvuiseksi. Meidän ei ole pakko ylikuormittaa tiettyjä pelaajia, toisin kuin vaikkapa vuosi sitten.

 – Olemme kotipeleissä nousseet monta kertaa tappioasemasta ohi. Helpommankin kautta voisi pelejä hoitaa, mutta osoittaahan se ainakin sen, että olemme luoneet Tammelasta oman linnakkeemme. Toivottavasti yleisö on jälleen runsaslukuisena paikalla tukemassa meitä, Wiss päättää.

Tervetuloa Tammelaan! Varmista oma lippusi -> Linkki ennakkolipunmyyntiin

Tietoja ottelutapahtumasta.

Tammelan stadionin palvelukartta lauantain otteluun.

Tammelan koulun portti aukeaa klo 15.00, jolloin alkaa myös irtolippujen myynti. Myös palvelukioskit aukeavat silloin. Tarjolla liha-kana-kasvis pitaa, täytettyjä sämpylöitä, mustaamakkaraa, makkaraa, virvokkeita ja anniskelualue. Livemusiikista vastaa SRD klo 15.30 alkaen futis pubissa. Lämpimästi tervetuloa.

Pääkatsomo on loppuunmyyty, mutta muihin katsomoihin on vielä runsaasti lippuja jäljellä. Kannattaa hommata lippu ennakkoon https://www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo/ilves—hjk-la-16-9–klo-17-00

HUOMIO: HJK:n vieraskannattajapäätyyn on pääsy vain Salhojankadun portista. Alue on eristetty muusta stadionista ja alueelta ei pääse muualle stadionilla eikä toisinpäin. Alueelle käy muut katsomot-lippu.

Lauantain HJK-ottelussa isot Ilves-liput vain 10€. Nyt lisää väriä ja ääntä katsomoon! Liput myynnissä Ilves-storessa Tammelan stadionilla.


Ilves – HJK
La 16.9. klo 17.00
Tammelan stadion

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut.

Tätä linkkiä käyttämällä pääset suoraan päivän kertoimiin ja tuet samalla Ilveksen juniorityötä:
www.ilvesedustus.fi/veikkaus

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/IlvesEdustus">Tweets by IlvesEdustus</a> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Lue myös