Wiss ja Ala-Myllymäki: ”Monta tunteikasta hetkeä”

Velikullat Wiss ja Ala-Myllymäki viihtyvät kotistadionillaan

Kaikki tiet vievät Tammelaan


Päävalmentaja Jarkko Wiss ennakoi perjantai-illan Veikkausliiga-ottelua FC Interiä vastaan.

– Vastustaja on kova, mutta onneksi pääsemme varsinaiselle kotikentällemme. Kahta tappiota ei saisi ikinä tulla peräkkäin. Interissä on paljon henkilökohtaista osaamista ja isokokoisia pelaajia. Pyrimme pallollisena avaamaan rohkeasti ja viemään peliä, vaikka nurmi ei ihan samettinen vielä olisikaan. Jos tyydymme antamaan pallon heille, niin tulee vaikeuksia.

Tämän vuoden ensimmäinen peli Tammelassa nostattaa joukkueessa fiilistä. Hyvistä muistoista kysyttäessä Wiss ei voi olla hymyilemättä.

Lapsuudenkotini ikkuna on aivan kentän länsipäädyn takana. Siitä mä olen pelit katsellut ja joskus jonkun pallon saattanut napata ’vahingossa’. Muistan elävästi esim. pelaajaurani ensimmäisen maalin vaparista MyPan verkkoon. Monta tunteikasta hetkeä on Tammelassa koettu, Wiss muistelee.

Ilveksen oma kasvatti Lauri Ala-Myllymäki edustaa tamperelaisten nuorempaa kaartia. 19-vuotias keskikenttätaituri on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata Tammelassa useita vuosia.

Siellä olen aina pelejä katsellut ja pallopoikanakin usein pyörinyt. Kesällä 2013 pelasin ensimmäiset kerrat edustusjoukkueessa. Parhaimmat muistot stadionilta liittyvät omiin matseihin.

– Seuraavaksi sitten hyvillä mielin Interin kimppuun. Heillä on nimekäs nippu ja vahva suoraviivainen joukkue, mutta voittoa ehdottomasti haemme, Ala-Myllymäki kertoo juuri ottelun kynnyksellä.


Aikaisemmat ”Lämmin” kommentit näet myös Ilveksen facebook-videolta:

Perjantaina 19.5. Tammelan koulun portit aukeavat yleisöpalveluineen klo 16.30. Alueella on mm. musiikkia, haastatteluita sekä ruoka- ja juomatarjoilua. Muut portit aukeavat klo 17.30. Aurinkoiset prematch-tunnelmat nostattaa Sami Hintsanen bändeineen!

Lue myös