Vuoden tulokas Mikael Soisalo: ”Kanssapelaajien kunnioitus on isoin asia”

soisalo11

Helsingissä vietettiin torstaina Captain’s Ball -tapahtumaa, jossa palkittiin jalkapallokauden 2016 onnistujia. Ilves oli myös näkyvästi esillä tapahtumassa.

Sensaatiomaisen debyyttikauden Ilveksen paidassa pelannut 18-vuotias laitahyökkääjä Mikael Soisalo valittiin Veikkausliigan Vuoden tulokkaaksi. Äänestäjinä toimivat Veikkausliigan pelaajat. Hänet valittiin myös Vuoden lupaavaksi nuoreksi pelaajaksi. 

Soisalo pelasi äskettäin päättyneellä kaudella 31 ottelua ja teki upeasti seitsemän maalia. Soisalo keräsi yhtensä 24 IS-tähteä, joka on neljänneksi paras koko Veikkausliigassa. Soikkeli oli tyytyväinen kauteen.

”Kun saa kanssapelaajien kunnioituksen ja arvostuksen, niin se on isoin asia. Ajattelin jo ennen kauden alkua, että tämä on minun kauteni! Uskoin omaan tekemiseeni ja luotin siihen, että saan mahdollisuuden ja silloin pitää näyttää.”

”Sain päävalmentaja Jarkko Wissiltä mahdollisuuden ja käytin sen. Sen takia sain pelata. Meillä oli joukkueena tosi hyvä kausi, pelasimme tasaisesti eikä meille tullut kauheasti notkahduksia.”

”Kolme kierrosta ennen loppua taistelimme mestaruudesta ja ajattelin, että kyllä me se mitali sieltä otetaan, mutta ei se sitten riittänyt ihan loppuun asti. Viides sija on kuitenkin ihan ok, mutta siitä jäi paljon parannettavaa ensi kauteen” kommentoi Soisalo Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

Lue myös