Volkswagen Center ja Ilves jatkavat sekä syventävät yhteistyötään

Kuvassa Volkswagen Center Tampereen myyntipäällikkö Jarmo Sipiläinen sekä Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola. Kuvassa on myös uusi Volkswagenin täyssähköauto malliltaan ID.3.

Ilveksen miesten edustusjoukkue Ilves Edustus Oy ja Volkswagen Center Tampere ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, joka on jatkoa pitkäaikaiselle ja erinomaisesti sujuneelle kumppanuudelle. Sopimus kattaa kaudet 2021, 2022 ja 2023.

Volkswagen Center Tampereen myyntipäällikkö Jarmo Sipiläinen toteaa, että uusi sopimus mahdollistaa tavoitteiden edistämisen myös syvemmällä tasolla.

”Olemme olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhömme viimeisen kolmen vuoden aikana Ilveksen kanssa. Yhteistyön jatkuminen on hieno asia ja mahdollistaa yhteisten tavoitteiden edistämisen yhä syvemmällä tasolla. Jalkapallo on Pirkanmaalla suuressa suosiossa ja sen parissa on suuri määrä pelaajia, perheitä ja kannattajia, joille Volkswagenin perheautomallisto tarjoaa ratkaisun jokaiseen kuljetustarpeeseen. Uskomme, että yhteistyötä kehitettäessä tähän saakka saatujen kokemusten pohjalta, niin molemmat osapuolet, kuin koko jalkapalloperhe hyötyvät merkittävästi”, hän sanoo.

”Myös Suomen Volkswagen on yhteistyössä Palloliiton ja Veikkausliigan kanssa, joka antaa tukevan selkänojan meille paikalliseen yhteistyöhön. Tuleva kesä tulee olemaan ainutlaatuinen, sillä Huuhkajat pelaa EM-kisoissa ja Ilveksellä on 90-vuotisjuhlakausi. Olemme mielellämme mukana menestyksessä!”, Jarmo päättää.

Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Tomi Erola on sopimuksesta erittäin iloinen.

”Onhan se todella hienoa, että saimme usean vuoden yhteistyökumppanuudelle jatkoa taas pitkäksi aikaa. Koen, että tulevalla sopimuksella saamme molemmille osapuolille paljon hyötyä. Mielenkiinnolla odotan, miten ihmiset ottavat vastaan uudet ideat mitä sopimus pitää sisällään. Molemmat brändit ovat korkealaatuisia, joten tästä tulee mahtava juttu”, Tomi sanoo.

Ilveksen ja Volkswagen Centerin sopimus lämmittää Tomia myös henkilökohtaisella tasolla.

”Itselleni sopimus Volkswagen Centerin kanssa on myös sikäli mieluinen, että olen Volkkarilla ajellut jo yli 25 vuotta. Perheessämme on ollut aina useampia Volkkareita.”

Volkswagen on kuljettanut Ilveksen jalkapalloperhettä jo vuosia, sillä edustuksen lisäksi myös Ilves ry:n jalkapallojaostolla on käytössään Volkswagenin pakettiauto, ja jo aiemmin seuralla oli käytössään vuoden ajan Volkswagen Touran ”futisauto”, josta voit lukea lisää täältä.

 

Volkswagen Center Tampereen löydät Hatanpäältä osoitteesta Hatanpään valtatie 42.

Lue myös