Voita VIPit Ilveksen kotiotteluun Veikkauksen aitio-kisassa

Veikkauksen aitiokisassa on mahdollista voittaa käyttöönsä aitio tai vip-lippuja Veikkausliigan otteluihin

Veikkauksen ja Veikkausliigan yhteisessä aitiokisassa arvotaan aitioita ja vip-lippuja Veikkausliigan otteluihin. Jokaisen seuran kotiotteluista on mukana kaksi ottelua. Valittavien otteluiden joukosta löytyvät mm. Ilves-HJK kesäkuussa ja Ilves-FC Inter syyskuussa.

Kampanjan kisasivulta löydät ottelut, joihin voittajalle ja hänen yhdeksälle kaverilleen on tarjolla aitio tai vip-lippuja. Palkinto pitää ottelun lisäksi sisällään hyvää ruokaa, juomaa ja kannattajatuotteita. Kilpailuun osallistuminen on mahdollista vain täysi-ikäisille, minkä lisäksi aitiokisaan osallistuminen edellyttää Veikkauksen etuasiakkaaksi rekisteröitymistä.

Osallistujat voivat valita joka kuukausi uuden ottelun ja osallistua uudelleen arvontaan. Aitioiden voittaja arvotaan noin viikko ennen ottelutapahtumaa.

Aitiokisaa vauhdittamassa ovat Suomen suosituin tubettaja Lakko ja Suomen suosituin jalkapallotubettaja Ilaripro. Tubettajien somekanavista on mahdollista seurata kisan etenemistä sekä tunnelmia Veikkausliigan otteluista ja aitiotapahtumista. Lisäksi joukko Veikkausliigan tähtipelaajia vierailee Ilaripron videosarjassa mittelemässä keskinäisestä paremmuudestaan haastekisassa.

Osallistu Veikkauksen aitiokisaan tämän linkin kautta.
 

Lue lisää aitiokisasta täältä 

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...