Voita kausikortti – vastaa Veikkausliigan kyselyyn


Veikkaus selvittää kyselytutkimuksen kautta Veikkausliigan yleisön mielipiteitä veikkausvoittovarojen käytöstä.

Veikkaus on suomalaisen jalkapallon pääyhteistyökumppani. Sponsorointisopimukset kattavat muun muassa Veikkausliigan ja siinä pelaavat seurat.

Sponsorointiyhteistyön lisäksi kotimainen jalkapallo hyötyy Veikkauksen tuotosta eli veikkausvoittovaroista monella tavalla. Muun muassa junioriseurojen seuratukia ja jalkapallon olosuhdehankkeita tuetaan opetus- ja kulttuuriministeriön sekä aluehallintoviranomaisten jakamilla veikkausvoittovaroilla.

Veikkaus selvittää nyt kyselytutkimuksen kautta Veikkausliigan yleisön tietoisuutta ja mielipiteitä veikkausvoittovarojen käytöstä. Vastaava kysely tehtiin viime syksynä.

Yhteystietonsa kyselyyn jättäneiden kesken arvotaan Veikkausliigaseurojen kausikortteja (3 kpl) kaudelle 2018. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Kyselyyn pääsee siirtymään tästä linkistä.

Lue myös

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Ilveksen keskikenttä vahvistuu merkittävästi, kun 25-vuotias Lauri Ala-Myllymäki palaa kasvattajaseuraansa kaudet 2023 ja 2024 kattavalla sopimuksella kahden Italiassa vietetyn kauden jälkeen. Ennen siirtymistään Italiaan Lauri pelasi kasvattajaseuransa paidassa yli...