Tervetuloa uudistuneeseen Ilveksen VIPiin!

Tervetuloa uudistettuun Ilveksen VIPiin Ratinan stadionille! Uudessa LOUNGE31 VIPissä voit tutustua täysin uudistuneeseen juomavalikoimaan ennen ottelua, tauolla ja ottelun jälkeen rennossa ympäristössä ystäviesi kanssa. LOUNGE31 VIPissä on myös käytössä terassi, josta voit aistia stadionin tunnelmaa.

Ruokailut tapahtuvat erillisissä rauhallisissa ruokatiloissa, jonka jälkeen voit palata LOUNGE31 VIPiin tai siirtyä VIP-katsomoon, jonne pääsee kätevästi sisäkautta. VIP on avoinna nyt pidennetyin aukioloajoin! Avaamme 1,5 tuntia ennen ottelua ja olemme nyt avoinna myös tunnin ottelun jälkeen, joten voit rauhassa nauttia tarjoiluista ja tunnelmasta ilman kiirettä minnekään.

Jos Sinulla ei ole vielä omaa VIP-kausikorttia tai lippua, otathan yhteyttä jussi.kankaanpaa@ilves.fi tai liput@ilves.fi

Ilmoittautuminen

Kaudella 2022 ilmoittautuminen VIPiin tapahtuu tämän sivun alaosasta löytyvän lomakkeen kautta. Ilmoittautua voit aina ottelua edeltävän päivän loppuun asti. Eli jos ottelu pelataan lauantaina, voit ilmoittautua otteluun perjantaihin kello 23.59 asti.

Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos et löydä vahvistusviestiä, tarkistathan roskapostikansiosi ja/tai sähköpostin palveluntarjoajastasi riippuen “muut” tai “tarjoukset” välilehdet. Ongelmatilanteissa Sinua auttaa liput@ilves.fi

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti VIP-tiloihin tapahtuu Ratinan suvannon parkkialueen kautta (Ratinan Rantatie), pääkatsomon takaa. Sisäänkäynti löytyy noin keskeltä stadionia. Katso sijainti kartalla tästä.

Käytä VIP-voucherisi täyttämällä alla olevat tiedot

  • Esimerkki:
    31VIPuAOEO3 Erkki Esimerkki
    31VIPOPAai87 Ella Esimerkki
  •