Ville Salonen nimitetty naisten manageriksi

Naisten jalkapallo tekee kovasti nousua suomalaisessa urheilumaailmassa. Helmareiden hienot esitykset nostattavat suuren yleisön kiinnostusta ja Palloliitto nostaa omilla toimillaan naisfutiksen profiilia. 

Ilves, kotimaisen jalkapalloilun suurseurana, haluaa olla mukana kehittämässä naisten jalkapalloa. Ensimmäinen askel oli Mika ”Lada” Lahtisen valinta päätoimiseksi valmentajaksi. Ladan osaaminen ja perehtyneisyys naisten jalkapalloiluun antavat seuralle hyvät edellytykset jatkossakin tuottaa hyviä pelaajia suomalaiselle naisfutikselle.

Seuraava askel kohti ammattimaisesti johdettua toimintaa oli Ville Salosen nimittäminen naisten joukkueen manageriksi. Villellä on runsaasti kokemusta nais- ja tyttöpalloilusta ja näkemystä näiden asioiden kehittämiseen on vahvistunut hänen toimiessaan eri luottamustehtävissä niin piiri- kuin liittotasollakin. ”Ilves on yksi suomalaisen jalkapalloilun kivijaloista, kun puhutaan pelaajien ja pelaajapolun kehittämisestä. Haluamme ehdottomasti olla mukana, kun näistä asioista ollaan tekemässä uusia linjauksia”, Ville analysoi Ilveksen asemaa ja halua suomalaisessa jalkapalloilun kehityksessä.

”Koen olevani tukena valmennukselle sekä osaltani varmistaa pelaajakehityksen vahva toiminta jatkossakin. Pelaajasopimusten tekeminen uudelle kaudelle on yksi ensimmäisistä tehtävistäni”, kertoo Ville haastattelussa. ” Haluamme korostaa Ilveksen vetovoimaa, täällä on loistavat edellytykset pelaamiselle sekä harjoittelulle”, hän jatkaa.

Nyt panostamme myös jalkapalloilun ulkopuolisiin puitteisiin, jotka eritoten naisten urheilussa ovat hyvinkin merkittäviä seikkoja päätöksiä tehdessä. Lisäksi haluan naisille oman myynnin ja markkinoinnin tiimin, jonka tehtävänä on hankkia yhteistyökumppaneita ja mahdollistaa jatkuvan kehityksen ja eteenpäin menemisen. Tampereella on toki muitakin naisten pääsarjajoukkueita, mutta Ilveksen joukkue on selkeästi tamperelaisin. Uskon, että yhteistyökumppaneille on myös tärkeää se, että joukkueessa pelaa oman alueen pelaajia, jotka koetaan läheisemmiksi kuin muualta tuotetut pelaajat”, avaa Ville strategiaansa lisää.

Helmareista tuttu slogan ”Uskalla unelmoida” pätee Ilveksessäkin. Nyt seurassa aletaan rakentamaan edellytyksiä unelmien toteuttamiselle!

Lue myös