Veikkausliigan ja Veikkauksen yhteistyö monipuolistuu

veikkaus

Veikkausliiga ja Veikkaus ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2016–2017. Sopimus on jatkoa pitkäaikaiselle yhteistyölle, ja osapuolet luonnehtivat sitä erittäin merkittäväksi panostukseksi Veikkausliigaan ja sen seuroihin.

– Olemme tyytyväisiä tähän uuteen sopimukseen Veikkauksen kanssa. Ei ole itsestäänselvyys, että meillä on tällainen suuryritys pääyhteistyökumppanina. Yhteistyö on jatkunut nyt neljännesvuosisadan ajan. Tuskin monikaan urheilusarja maailmassa on tehnyt yhtä pitkäjänteistä yritysyhteistyötä, pohtii Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Yhteistyö tarjoaa Veikkauksen kanta-asiakkaille muun muassa kaksi yhden hinnalla -lippupaketteja, oman suosikkijoukkueen ottelumuistuttajat ja kokoonpanotiedot ensimmäisenä joko tekstiviestinä tai sähköpostina.

Veikkausliiga näkyy tällä kaudella sekä Sanoman että Veikkauksen kanavissa. Kaikki Veikkausliigan ottelut esitetään suorina lähetyksinä sekä IS Extrassa että Nelonen Median Ruutu+ -palvelussa. VeikkausTV näyttää tällä kaudella kaksitoista ottelua Veikkausliigaa kotimaisen jalkapallovakion seurannan parantamiseksi.

Veikkaus ja Ruutu pilotoivat tapahtuma-aikaista live-pelaamista nyt myös Veikkausliigassa. Näin Suomen suurimman kuluttajaverkkokaupan veikkaus.fi:n palvelut ovat kumppanin kuvaan upotettavalla Live-moduulilla tarjolla entistä helpommin ja vieläkin laajemmalle yleisölle.

Pitkävedon uudistus lisää tarjontaa

Veikkauksen urheilupeleillä on entistä vahvempi tuotetarjonta Veikkausliigaan toukokuussa lanseerattavan Pitkävetouudistuksen myötä. Kiinteäkertoimisia Tulosvetoja ja maalintekijävetoja saadaan Veikkausliigapeleihin 25.5. alkaen. Kotimainen futis on vahvasti mukana Vakiossa ja uudessa Vakio Grand Prix’ssä unohtamatta Monivetoa.

– Veikkauksella on ainutlaatuinen tarjonta pelikohteita nimikkosarjaansa, ja omien kertoimenlaskijoiden näkemyksiin perustuvat kilpailukykyiset kertoimet, kertoo liiketoimintajohtaja Sami Kauhanen Veikkauksen urheilupeleistä.

Veikkauksen tuotolla on suuri merkitys kotimaisen jalkapallon kehittämisessä. Jalkapallohallien, lähiliikuntapaikkojen ja muiden harjoitusolosuhteiden lisäksi Veikkausliigan otteluareenoista muun muassa Vaasan Hietalahden jalkapallostadionin remonttia tuetaan veikkausvoittovaroista yhteensä 750 000 eurolla.

– Lisäksi Rovaniemen Keskuskentän uuden jalkapalloalustan ja Kemin Sauvosaaren stadionin remontin avustuspäätöksiä odotellaan pian. Opetus- ja kulttuuriministeriö ja aluehallintoviranomaiset vastaavat näistä tukipäätöksistä, mutta raha on kokonaan Veikkauksen tuotosta, kertoo jalkapalloyhteistyöstä vastaava yhteyspäällikkö Tapio Imporanta Veikkauksesta.

Veikkauksen tuotto muodosti viime vuonna yli 90 prosenttia opetus- ja kulttuuriministeriön liikunnalle myöntämistä noin 150 miljoonan euron määrärahoista.

Lähde: Veikkausliiga

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...