Veikkausliigan päivitetty otteluohjelma on julkaistu

Veikkausliigan otteluohjelmaan 2021 on tehty tarvittavat tarkistukset kauden alun siirryttyä kahdella viikolla alkuperäisestä.

Eurocupeissa pelaavat neljä joukkuetta avaavat kauden jo lauantaina 24. huhtikuuta ja muilta osin kausi käynnistyy toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Toukokuun alusta lähtien pelataan alkuperäisen otteluohjelman mukaisesti. Keväältä siirtyneistä kierroksista kierros 1 pelataan 14. – 15. kesäkuuta ja kierrokset 2-4 pelataan syyskuussa runkosarjan päätteeksi.

– Otteluohjelmaan ei näiden lisäksi ole tehty kuin muutama pieni tarkistus. Käytännössä 18 kierrosta runkosarjan 22 kierroksesta pelataan alkuperäisen ohjelman mukaisesti, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa taustoittaa.

– Sekä seuroilla että varmasti myös kannattajilla on jo valmiina suunnitelmia, joten oli tarkoituksenmukaista tehdä muutoksia vain sen verran kuin oli välttämätöntä.

 

Ilveksen osalta kaksi alunperin huhtikuulle merkittyä kotiottelua siirtyy pelattavaksi syyskuussa. Ilves-IFK Mariehamn pelataan 22.9. ja Ilves-FC Honka 26.9. Huhtikuulle alunperin merkityistä kahdesta vierasottelusta SJK-Ilves pelataan 14.6. ja Pirkanmaan derby FC Haka-Ilves pelataan 18.9.

 

Päivitetty otteluohjelma kokonaisuudessaan löytyy Veikkausliigan verkkosivuilta.

Lue myös