Kaikki Veikkausliigan joukkueet nähdään Nelosella ja Jimillä

a03

Nelonen ja Jim esittävät Veikkausliigaa kaudella 2016. Maksullisia lähetyksiä esittävät Ruutu+ ja IS Extra. Veikkausliigan vapaasti katsottavia TV-lähetyksiä esittävät kaudella 2016 Nelonen ja Jim. Lähetyksissä nähdään kauden mittaan kaikki Veikkausliigan joukkueet.

Lähetykset mukailevat edelliskauden suosittua Futiskierros-konseptia. Lähetys seuraa tiiviisti yhtä kierroksen otteluista, mutta tämän lisäksi nähdään maaleja ja huippuhetkiä myös muista samaan aikaan pelattavista otteluista.

Ensimmäinen Futiskierros nähdään Jimillä nyt lauantaina 9.4. kello 15.50 alkaen. Futiskierros sisältää seuraavat ottelut:
PK-35 Vantaa – HIFK (pääottelu)
FC Inter – FC Lahti
IFK Mariehamn – RoPS
PS Kemi – SJK
KuPS – Ilves

Vapaasti katsottavien Futiskierrosten lisäksi Veikkausliigaa voi seurata Ruutu+:ssa ja IS Extrassa, jotka esittävät suorina lähetyksinä kaikki kauden 2016 ottelut.

KuPS – Ilves la 9.4. klo 16:00, Kuopio. Katso ottelu LIVENÄ IS Extrassa TÄSTÄ.

Lue myös

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Ilveksen keskikenttä vahvistuu merkittävästi, kun 25-vuotias Lauri Ala-Myllymäki palaa kasvattajaseuraansa kaudet 2023 ja 2024 kattavalla sopimuksella kahden Italiassa vietetyn kauden jälkeen. Ennen siirtymistään Italiaan Lauri pelasi kasvattajaseuransa paidassa yli...