Ugandalaishyökkääjä Yunus Sentamun pelilupa nyt kunnossa

sentamu

Kesäkuussa Ilveksen harjoitusvahvuuteen saapunut ugandalainen hyökkääjä Yunus Sentamu on saanut peliluvan. 21-vuotias Sentamu on pelannut Ugandan paidassa 8 maaottelua, joissa on syntynyt 3 maalia.

Ilves ja Sentamu tekivät esisopimuksen jo tammikuussa, mutta käsittämättömät pelilupa- ja viisumiongelmat estivät aiemmin hyökkääjän saapumisen Tampereelle. Sentamulla on takanaan riitaisa sopimuksen purku Tunisian pääsarjajoukkue Club Sportif Staxienin kanssa ja pelilupa saatiin vasta nyt kuntoon. 

Päävalmentaja Jarkko Wiss näkee Sentamussa paljon potentiaalia.

”Sentamun kanssa ollaan menty koko ajan parempaan suuntaan ja myös hänen taktinen ymmärrys on parantunut selkeästi. Hänen edellisessä seurajoukkueessaan sekä Ugandan maajoukkueessa pelattiin niin erilaista jalkapalloa, että hänelle on annettava aikaa päästä kunnolla sisään joukkueeseemme.”

”Hän on urheilullinen ja nuori kaveri, jolla on kova hinku päästä takaisin pelaamaan kovia pelejä ja sitä kautta nousta takaisin Ugandan maajoukkueeseen. Hän on pelannut urallaan Afrikan Mestarien liigan finaalissa, mikä kertoo, että kaverissa on paljon potentiaalia. Sentamu saattaa olla kokoonpanossa sunnuntaina PS Kemiä vastaan” kommentoi Wiss.


Ilveksen seuraava kotiottelu sunnuntaina
Ilves – PS Kemi su 24.7. klo 18:30 Tammelan stadion.

Liput ennakkoon:
Netistä TÄSTÄ.
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16).
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35.

Lue myös