Tucon kaikki tämän kauden maalit tähän mennessä – katso video

Ilveksen hyökkääjä Tuco on tehnyt tällä kaudella Veikkausliigassa jo yhdeksän toinen toistaan upeampaa maalia. Moni maaleista on tuonut Ilvekselle erittäin tärkeitä sarjapisteitä. Koko Ilveksen joukkue ja varsinkin kannattajat ovat saaneetkin nauttia tämän herrasmiehen edesottamuksista jalkapallon parhaimpina hetkinä. Tuco sijoittuu Veikkausliigan maalipörssissä sijalle 3. näillä maaleillaan.
Katso allaolevalta videolta Tucon kaikki maalit tähän mennessä.

Ilveksen seuraava ottelu pelataan sunnuntaina 16.7. Suomen kauneimmalla stadionilla Tammelassa. Vastaan asettuu ei enempää eikä vähempää Suomen suurin ja ylivoimaisin HJK. Ottelu alkaa klo 18.30. Hanki lippusi ennakkoon, sillä ottelusta odotetaan tulevan loppuunmyyty. Ennakkolipunmyyntiin tästä. Ennakkolippuja myyvät myös Kortteliravintola Kivenheitto ja R-Kioski Tammelan puistokatu.

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...