Toimitusjohtaja Hevonkorpi: ”Taloudellinen hyöty kohdistuu Ilveksen juniorijalkapallolle” 

heppa

Ilveksen 16-vuotiaan maalivahdin Otto Huuhtasen siirtyminen kolmivuotisella sopimuksella perinteikkääseen brittiseura Newcastle Unitediin varmistui tiistai-iltapäivällä. 

Kyseessä on merkittävä pelaajasiirto koko seuralle. Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi on innoissaan oman kasvatin lähdöstä maailmalle. Hevonkorpi kehuu sekä Huuhtasta että Ilveksen erinomaista maalivahtivalmentajaa Mikko Kavenia.

”Oton siirto ulkomaille ammattilaiseksi on iso asia koko meidän seurayhteisöllemme. Pienenä poikana Ilves Futis-Liigassa jalkapallon aloittaneesta pojasta on kasvamassa kansanvälisen tason jalkapalloilija. Hän on yksi joukkueemme ja seuramme nuorista pelaajista, joiden kanssa olemme ottaneet yhteiseksi tavoitteeksi pääsyn ulkomaille ammattilaiseksi.”

”Hienoa, että Oton kohdalla tämä konkretisoitui näin nopeasti. Myös muiden nuorten pelaajien kanssa tehdään päivittäin töitä tavoitteen saavuttamiseksi enkä usko, että Oton siirto tulee olemaan ainoa siirto ulkomaille seurastamme lähivuosien aikana.”

”Oton ollessa sopimuksenalainen pelaaja saamme hänestä luonnollisesti siirtokorvauksen. Koska kyseessä on seuramme oma kasvatti, niin suurin taloudellinen hyöty tästä siirrosta kohdistuu Ilveksen juniorijalkapallolle.”

”Hän on tehnyt jo vuosia kovasti töitä kehittymisensä eteen. Hän on saanut olla laadukkaassa valmennuksessa niin junioreissa kuin myös edustusjoukkueessa. Tämän kauden aikana Otto on ottanut suuria harppauksia kehityksessään Mikko Kavenin valmennuksessa” kommentoi Hevonkorpi.

Ilvesedustus-24

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...