Timo Mattila vahvistamaan Ilveksen organisaatiota – ”Meillä on käsillämme erinomainen taitekohta”

Ilves Edustus Oy lujittaa taustaorganisaatiotaan, kun Timo Mattila, 56, aloittaa työtehtävänsä edustusjoukkueen myyntitiimissä. Mattila tulee jatkossa vastaamaan Ilves Edustus Oy:n myynnistä, yhteistyöverkostojen ylläpidosta ja kehittämisestä, asiakastapahtumista sekä CRM-asiakkuusjärjestelmästä.

Keltavihreiden uusi työntekijä oli tuttu vasta-aloittaneelle toimitusjohtajalle Risto Niklas-Salmiselle ja yhteisymmärrykseen sopimuksesta hallituksen kanssa päästiin nopeasti syyskuun lopulla.

Osoitin kiinnostukseni tulla Ilvekselle töihin kuullessani Riston aloittavan pestinsä syksyllä. Asiat etenivät rekrytointiprosessin kautta haastatteluihin ja sen myötä työsopimuksen solmimiseen, Timo kertoo.

Timo Mattila on työskennellyt useammassa ICT-yrityksessä, joista pisimpään Elisalla. Hän omaa vankan kokemuksen tuotekehityksen lisäksi yritysmyynnin parissa. Timo on ollut myös mukana kehittämässä valtakunnallisia lipunmyynti järjestelmiä.

Viimeiset kolme vuotta on vierähtänyt LUMi Smart Sport Solutions Oy -urheiluvälineseurantajärjestelmän startup-yrityksessä, josta Timo siirtyi Ilves Edustus Oy:n palvelukseen.

Minulla on paljon kokemusta myynnistä, asiakaspalvelusta ja tuotekehittämisestä laajalla skaalalla. Myös hallinnolliset asiat tulivat hyvin tutuiksi toimiessani start upin johtotehtävissä, Mattila sanoo.

Timo on paljasjalkainen tamperelainen, joka on juniorista asti ollut Ilveksen mukana harrastajana sekä kannattajana. Hän on mm. pelannut jalkapalloa sekä jääkiekkoa Ilves-paidassa, ja jälkimmäisestä lajista löytyy myös juniorisuomenmestaruuksia. Timo on myös aktiivinen ikämiespelaaja Ilveksen seniori joukkueissa, voittaen mm. ikämies SM-kultaa tänä syksynä.

Urheilu on ollut aina lähellä sydäntäni, vaikka vasta viime vuosina olen päässyt tekemään alan parissa töitä. On todella hieno päästä mukaan lähelle harrastustani ja varsinkin rakkaaseen seuraan Ilvekseen, Mattila iloitsee.

Mattilan mielestä Ilveksellä on erinomaiset tulevaisuuden näkymät, sillä valmistuva Tammelan stadion luo seuralle entistä enemmän mahdollisuuksia. Vaikka katseet ovat kääntyneet jo Tammelan ajalle, tehdään tulevalle kaudelle 2023 hartiavoimin töitä, jotta myös Ratinassa luodaan unohtumattomia jalkapalloelämyksiä kaikille.

– Meillä on käsillämme erinomainen taitekohta, kun ensikauden päätteeksi pistämme hommat kunnialla pakettiin ja jätämme arvokkaat jäähyväiset Ratinalle. Sitten suuntaamme kohti uutta ja upeaa Tammelaa kaudelle 2024, Mattila sanoo tyytyväisenä.

– Odotan alkavaa ajanjaksoa Ilveksessä todella innoissani. Tästä tulee hieno juttu, Mattila hymyilee.

 

Ilveksen myyntijohtaja Jussi Kankaanpää jättää tehtävänsä

Samaan aikaan Ilveksen organisaatiossa myyntijohtajana toiminut Jussi Kankaanpää jättää työtehtävänsä kauden päätteeksi. Kankaanpää toimi Ilves Edustus Oy:n myyntijohtajana kahden vuoden ajan ja siirtyy työelämässä uusien haasteiden pariin.

Koko Ilveksen organisaatio kiittää lämpimästi Kankaanpäätä korvaamattomasta panoksestaan seuran eteen ja toivottaa onnea sekä menestystä tulevaisuuden haasteisiin!

Lue myös