Tietoa ottelutapahtumasta Ratinassa

Tervetuloa seuraamaan Ilveksen Veikkausliigan ottelua Ratinaan! Tutustu ottelun järjestelyihin alta.

Päivitetty 4.8.

Sisäänkäynnit

Sisäänkäynti otteluun tapahtuu Ratinan kauppakeskuksen puoleisesta portista (Kuvassa 2) tai Laukonsilllan puoleisesta portista (5). Vieraskannattajat pääsevät sisään Tampereen Valtatien portista (6).

Porttien avautuminen

Portit avautuvat 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.

Lipunmyynti verkossa ja portilla

Liput otteluun myydään ensisijaisesti osoitteessa lippu.fi/ilvesedustus. Ostamalla verkosta voit vapaasti valita haluamasi istumapaikan kaikista katsomonosista. Lipunmyynti verkossa on avoinna ottelun alkuun saakka.

Otteluihin on mahdollista ostaa kuitenkin lippuja myös porteilta (2 ja 5). Portilla myytävillä lipuilla pääset katsomoihin D ja C (K-18) sekä saatavilla on myös rajattuja määriä lippuja pääkatsomoon numeroimattomille paikoille. Tutustu lippujen hintoihin tästä.

Kausikortit

Kausikorteilla pääset sisään normaalisti ja enää ei ennakkoilmoittautumisia tarvitse tehdä.

Palvelualueet

Monipuolisimmat ruoka- ja juomatarjoilut ovat keskitetty pääkatsomon oikealle puolelle (4). Junioreille ja junioreiden vanhemmille on heille suunnattuja palveluita lisäksi myös D-katsomon alueella (1). Kevyttä tarjoilua on myös pääkatsomon takasuoralla.

Pysäköinti ja julkinen liikenne

Jos tulet otteluun autolla, niin suosittelemme Ratinan kauppakeskuksen tai Koskikeskuksen parkkihalleja, joista on erittäin lyhyt matka stadionille.

Stadionin vierestä kulkee erittäin moni linja-autolinja ja myös ratikkalinjan 1 päätepysäkki on stadionin vieressä. Tarkemmat aikataulut löydät osoitteesta Nysse.fi

VIP

VIP-kausikortin omistajana tai VIP-voucherilla ennakkoilmoittautuneena pääset sisään Ratinan suvannon parkkialueelta, noin keskeltä pääkatsomoa (3).

Tietoa lehdistölle

Kaudella 2022 lehdistön ei tarvitse akkreditoitua otteluihin ennakkoon. Lehdistön edustajat voivat saapua kaikista sisäänkäyntiporteista näyttämällä pressikorttia. Jos sinulla ei ole pressikorttia, voit akkreditoitua ennakkoon ottelua edeltään päivään mennessä sähköpostitse juha.soukka@ilves.fi.

Lehdistötilaisuus järjestetään noin 15 minuuttia ottelun jälkeen VIP-ruokailutiloissa. Tila löytyy VIP-tilojen yhteydestä lähellä VIP-sisäänkäyntiä (3). Jos et löydä tilaa, niin ota yhteyttä numeroon 040 160 8010 / Juha Soukka.

Jos tarvitset pelaajaa tai taustaa haastatteluun tauolle tai ottelun jälkeen, laitathan siitä tietoa Mika Laaksolle numeroon 045 325 9698 (myös ottelun ollessa käynnissä).

Lue myös