Tietoa ottelutapahtumasta Ratinassa

Tervetuloa seuraamaan Ilveksen Veikkausliiga-ottelua Ratinaan! Tutustu ottelun järjestelyihin alta.

Sisäänkäynnit

Sisäänkäynti otteluun tapahtuu Ratinan kauppakeskuksen puoleisesta portista (Kuvassa 2) tai Laukonsilllan puoleisesta portista (5). Vieraskannattajat pääsevät sisään Tampereen Valtatien portista (6).

Porttien avautuminen

Portit avautuvat tunti ennen ottelun alkua. Stadionille pääsee esteettömästi molemmista sisäänkäynneistä. Esteettömät katsomopaikat sijaitsevat A-katsomon jokaisen oviaukon yhteydessä olevilla tasanteilla.

Lipunmyynti verkossa ja portilla

Liput otteluun myydään ensisijaisesti osoitteessa lippu.fi/ilvesedustus. Ostamalla verkosta liput ovat edullisempia ja voit vapaasti valita haluamasi istumapaikan kaikista katsomonosista. Lipunmyynti verkossa on avoinna ottelun alkuun saakka.

Otteluihin on mahdollista ostaa kuitenkin lippuja myös porteilta (2 ja 5).  Tutustu lippujen hintoihin tästä.

Kausikortit

Kausikorteilla pääset sisään normaalisti molemmista sisäänkäynneistä.

Palvelualueet

Stadionilla yleisöä palvelee useita kioski-/grillipisteitä A-katsomon yhteydessä. Fanituotemyyntipiste sijaitsee A-katsomon takana sijaitsevalla tasanteella.
Pääanniskelualue sijaitsee pääkatsomon Laukonsillan puoleisessa päädyssä A/C-tasanteella. Anniskelualueen lisäksi alkoholituotteita voi nauttia stadion A-katsomon takana sijaitsevalla palvelutasanteella ja K-18 on anniskelukatsomoissa, joissa voi nauttia alkoholituotteita omalla paikallaan. Pääkatsomon anniskelukatsomot (K18) sijaitsevat A2, A3 ja A4 katsomoiden yläosissa (rivistä 11 ylöspäin).

Pysäköinti ja julkinen liikenne

Jos tulet otteluun autolla, niin suosittelemme Ratinan kauppakeskuksen tai Koskikeskuksen parkkihalleja, joista on erittäin lyhyt matka stadionille.

Stadionin vierestä kulkee erittäin moni linja-autolinja ja myös ratikkalinjan 1 päätepysäkki on stadionin vieressä. Tarkemmat aikataulut löydät osoitteesta Nysse.fi

VIP

VIP-kausikortin omistajana tai VIP-voucherilla ennakkoilmoittautuneena pääset sisään Ratinan suvannon parkkialueelta, noin keskeltä pääkatsomoa (3).

Tietoa lehdistölle

Kaudella 2023 lehdistön ei tarvitse akkreditoitua otteluihin ennakkoon. Lehdistön edustajien sisäänkäynti stadionille on Ratinan suvannon puoleisen huoltotunnelin kautta näyttämällä pressikorttia. Pressikortilla pääsee sisään myös stadionin perussisäänkäynneistä. Jos sinulla ei ole pressikorttia, voit akkreditoitua ennakkoon ottelua edeltävään päivään mennessä sähköpostitse mikko.lietjarvi@ilves.fi. Lehdistölle on varattu oma työskentelytila kentäntasolta sekä omat paikat A3-katsomosta.

Lehdistötilaisuus järjestetään noin 15 minuuttia ottelun jälkeen VIP-ruokailutiloissa. Tila löytyy VIP-tilojen yhteydestä lähellä VIP-sisäänkäyntiä (3). Jos et löydä tilaa, niin ota yhteyttä numeroon 050 467 6007 / Rasmus Junila

Jos tarvitset pelaajaa tai taustaa haastatteluun tauolle tai ottelun jälkeen, laitathan siitä tietoa Mika Laaksolle numeroon 045 325 9698 (myös ottelun ollessa käynnissä).

Lue myös