Tietoa lauantain ottelutapahtumasta Valkeakoskella

Ilves kohtaa Kuopion Palloseuran lauantaina Valkeakoskella Tehtaan kentällä, koska myöhäisen kevään vuoksi Ratina ei ole pelikuntoinen. Ottelu pelataan kello 19.00 alkaen. Tässä tietoa saapumisesta otteluun.

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti otteluun tapahtuu Niementien portista. Katso sijainti kartalla tästä. Portit otteluun avautuvat kello 18.15.

Kausikortit

Otteluun pääsee kaikilla Ilveksen kausikorteilla normaalisti ilman ennakkoilmoittautumista. Jos olet tilannut kausikorttisi, mutta se ei ole vielä ehtinyt saapua Sinulle, niin sano nimesi lipuntarkastajille ja pääset sisään.

Lipunmyynti ennakkoon ja portilla

Irtoliput ovat myynnissä osoitteessa lippu.fi/ilvesedustus hintaan 15 euroa kappale. Alennusryhmille lipunhinta on 5 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, alle 18-vuotiaat sekä varushenkilöt).

Lippuja myydään myös portilta, jossa hinnat ovat samat kuin ennakkoonkin.

VIP

Ottelussa ei järjestetä VIP-palveluita tiukan aikataulun vuoksi. Olet kuitenkin tervetullut katsomoon ja pääset sisään VIP-kausikorttiasi näyttämällä. Jos et ole saanut kausikorttiasi, niin pääset sisään nimelläsi.

Media

Kaudella 2022 median ei tarvitse akkreditoitua ennakkoon, vaan sisään pääsee pressikortilla. Ottelun jälkeen pidetään pressitilaisuus FC Hakan toimiston yhteydessä olevassa mediatilassa.

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...