Tiemoko Fofana jatkaa Ilveksessä

 

21-vuotias norsunluurannikkolainen hyökkääjä Tiemoko Fofana ja Ilves ovat solmineet kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Fofa saapui Ilvekseen elokuussa 2018 tanskalaisesta FC Nordsjaellandista. Tanskaan hän puolestaan siirtyi ghanalaisesta Right To Dream -akatemiasta.

 

Fofa on pelannut Ilveksen riveissä yhteensä 44 Veikkausliigaottelua, joissa hän on onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa. Lisäksi hän on pelannut yhdeksän Suomen Cupin ottelua, joissa maaleja on syntynyt kaksi.

 

Fofa jatkaa hyvillä mielin Ilveksessä: ”Olen erittäin onnellinen saadessani jatkaa Ilveksessä. Muutama muukin seura oli minusta kiinnostunut, mutta halusin jäädä tänne. Uskon kehittyväni täällä jalkapalloilijana sekä pystyväni auttamaan joukkuetta yhä parempiin saavutuksiin. Tampere on hyvä ja turvallinen paikka asua sekä pelata jalkapalloa.

Hyökkääjän tehtävänä on tehdä maaleja ja sen perusteella meitä arvioidaan. Ensi kaudella tavoitteenani on tehdä paljon maaleja ja auttaa joukkuetta saavuttamaan jotain suurta.”

Lue myös