Tiedote uudistuneesta Ilves Edustus Oy:n organisaatiosta

Ilves Edustus Oy:n organisaatiossa on koettu muutoksia kauden 2022 loppupuolella, kun Risto Niklas-Salminen aloitti virallisesti työnsä lokakuussa keltavihreiden toimitusjohtajana. Myös työelämässä eteenpäin siirtyneiden työntekijöiden jättämät aukot on täytetty.

Organisaation johtoryhmässä työskentelevät toimitusjohtaja Niklas-Salmisen lisäksi Edustus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Pohjoismäki, hallituksen jäsen Reima Wiskari, sekä varatoimitusjohtaja Toni Hevonkorpi.

Niklas-Salminen kertoo haluavansa terävöittää organisaation toimintaa, jossa pyritään tekemään arjen perusasioita mahdollisimman laadukkaasti.

Olemme laittaneet organisaation rakenteet uusiin puihin ja muodostaneet sisäisiä tiimejä toiminnan johdonmukaistamiseksi ja selkeyttämiseksi, Niklas-Salminen kertoo.

Varatoimitusjohtaja Hevonkorpi toimii lisäksi organisaation urheilujohtajana, joka tekee tiivistä yhteistyötä joukkueen valmennuksen kanssa. Laajennetussa urheilujohtoryhmässä toimivat Hevonkorven ja valmentajien lisäksi joukkueen kapteenit. Tavoitteena on osallistaa työntekijät ja pelaajat kehittämään Ilves Edustus Oy:n toimintaa.

Joukkueen valmennusryhmän muodostavat päävalmentaja Toni Kallio, valmentaja Joni Lehtonen, fysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja Heli Rekimies sekä joukkueenjohtaja ja huoltaja Ville Niemelä. Ryhmään on odotettavissa vahvistusta lähiaikoina.

Tavoitteenamme on olla ketterä ja nopea organisaatio. Perusasioiden ylivoimainen hallinta niin toimistolla kuin joukkueen sisällä mahdollistavat menestyksen tulevaisuudessa, Niklas-Salminen sanoo.

Myynnistä, CRM järjestelmästä ja tapahtumista vastaa lokakuussa työtehtävänsä aloittanut Timo Mattila, joka toimii myyntitiimissä yhteistyössä Niklas-Salmisen, Hevonkorven sekä pitkän linjan Ilvesläisen Harri Mäkisen kanssa.

Merkittäviä muutoksia on kokenut erityisesti Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi, kun Ilves solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen mainostoimisto Värikkään kanssa. Digitaaliseen mainontaan erikoistunut Värikäs on tehnyt näyttävää viestintäyhteistyötä mm. Ilves jääkiekon kanssa uuteen Nokia-kotiareenaan siirryttäessä.

On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä kanssa, joka rakentaa menestystä kansamme. Brändirakennus on lähtenyt käyntiin hienosti, ja olemme luoneet yhdessä kausikorttikampanjaamme sekä kauden 2023 asiakaslupauksen; ”Ilves jalkapallo – parasta aikaa yhdessä, Niklas-Salminen iloitsee.

Ilves Edustus Oy:n alla toimiva terveyden ja hyvinvoinnin palveluita tarjoavan Ilves Plussan peräsimessä jatkaa toiminnanjohtaja Jukka Jaskara ja terveydenhuolto- ja palvelukonseptista vastaa Rekimies yhdessä koulutettujen hierojien ja fysioterapeuttien kanssa.

Jaskara toimii lisäksi edustusjoukkueen tapahtumapäällikkönä ja ottelutapahtumatiimissä mukana ovat sosiaalisesta mediasta vastaava Emma Rantamaa sekä Mattila.

Kausi Ratinan stadionilla tulee olemaan viimeinen ennen Tammelaan siirtymistä kaudelle 2024. Vaikka valmistelut ovat jo pitkällä uutta stadionia varten, on Ratinan ottelutapahtumat kehittymässä entisestään ensi kaudelle.

Teemme kovasti töitä, että kaikki viihtyvät tulevissa kotiotteluissa Ratinassa ja katsomoissa vallitsee hyvä tunnelma. Haluamme jättää mieleenpainuvat jäähyväiset Ratinalle ennen uuteen upeaan Tammelaan siirtymistä, Niklas-Salminen lisää.

Jatkuva yhteistyö Ilves jalkapallo Ry:n kanssa on tärkeä osa tamperelaisjunioreiden pelaajakehitystä, joka luo väylän nuorille pelaajille kilpajoukkueista Veikkausliigaan.

Junioritoimintaan panostaminen on ensiarvoisen tärkeää kilpailuedun luomiseen edustusjoukkueelle, joten Oy:n ja Ry:n yhteistyö on oltava vahva. Haluamme mahdollistaa junioreille pääsyn pääsarjaan asti, ja mahdollisesti siitä vielä pidemmälle ulkomaan kentille, Niklas-Salminen summaa.

Ensiviikolle toimitusjohtaja Niklas-Salminen ja koko Ilves Edustus Oy:n organisaatio ovat valmistelleet kauden 2023 aloitusta ja luvassa on mm. pelaajasopimusten julkaisua sekä kausikorttikampanjan käynnistyminen!

Lue myös