Tatu Miettunen: ”Upea fiilis voittomaalista!”

Miettunen

Ilves otti sunnuntai-iltana Helsingissä hienon 0-1-vierasvoiton HIFK:stä nuoren topparin Tatu Miettusen toisen jakson puskumaalilla. Voitto oli keltapaidoille toinen peräkkäinen ja samalla Ilves nousi viidenneksi Veikkausliigassa.

Tuo sunnuntain ottelun voittomaali oli samalla 21-vuotiaan Miettusen uran avausmaali Veikkausliigassa. Miettunen pelasi erinomaisen ottelun serbialaisen toppariparinsa Pavle Milosavljevicin kanssa. 

”Upea fiilis voittomaalista! Ja uran avausmaali Veikkausliigassa tuntuu hienolta. Siinä tuli hyvä pallo kulmapotkusta maalinedustalle, pallo tuli minun kohdalleni ja pääsin ohjaamaan takakulmaan. Ensimmäinen jakso ei ollut meiltä kovin hyvä. Tauolla puhuttiin kopissa, että tiivistämme pakkaa selkeästi, eikä päästetä HIFK:n pelaajia kääntymään meidän puolustuslinjan edessä. Saimme pidettyä vastustajan varsin hyvin alueemme ulkopuolella.”

Ilves on pelannut nyt yhdeksän sarjaottelua ja on sarjavitosena. Sarjan kärkijoukkueet ovat pelanneet kolme ottelua Ilvestä enemmän. Kasassa on viisi voittoa ja neljä tappiota. Miettusella on vahva usko omaan joukkueeseen.

”Pelisysteemissämme on ollut välillä pientä hapuilua. Mutta yhteinen sävel on alkanut hiljalleen löytyä ja toimimme porukkana koko ajan paremmin. Ja se näkyy sitten tuloksissa” kommentoi tyytyväinen Miettunen. 

Myös Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss oli mielissään Miettusen maalista ja tottakai kolmesta sarjapisteestä. 

”Hienoa, että Miettunen sai tehtyä voittomaalin ja uransa avausmaalin Veikkausliigassa. Hänellä on ollut muutamia hyviä maalipaikkoja jo aiemmissakin peleissä, mutta nyt onneksi maalihanat aukesivat. Seuraavaksi palautellaan, treenataan pari päivää kovaa ja sitten pojat saavat muutaman päivään vapaata” kommentoi Wiss Ilveksen suunnitelmia puolentoista viikon pituiselle maajoukkuetauolle.

HIFK-Ilves otteluraportti TÄSTÄ.
Ottelukooste TÄSTÄ.

Miettusen pelaajakortti TÄSTÄ.


Ilveksen seuraavat kaksi ottelua pelataan Tammelassa:
Ilves – KuPS 9.6. klo 18:30 Tammelan stadion.
Ilves – VPS 12.6. klo 13:30 Tammelan stadion.

Lue myös