U21-maajoukkueeseen valittu Tatu Miettunen: ”Olen iloinen, että pääsin mukaan”

miettunen2

Upeaa kautta pelaava Ilveksen keskuspuolustaja Tatu Miettunen sai äskettäin hienon tunnustuksen, kun nuorukainen valittiin Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen.

21-vuotias Miettunen on pelannut tällä kaudella yhtä vaille kaikki ottelut alusta loppuun Veikkausliigassa. Takana on 29 ottelua, joissa on syntynyt yksi maali. Miettunen oli hyvillä mielin Huuhkaja.TV:n haastattelussa.

”Tottakai olen iloinen, että pääsen mukaan nuorten maajoukkueeseen ja nyt on kaksi tiukkaa maaottelua edessä. Olen iloinen koko tästä kaudesta ja menestyksestä. Olemme Ilveksessä saaneet joukkueen noudattamaan systeemiämme ja kaikki tekevät paljon töitä. Minulla on Ilveksessä kokeneita pelaajia siinä vierellä, jotka auttavat, jos ja kun niitä virheitä välillä tulee.”

”Olen seurannut paljon toppariparini Pavle Milosavljevicin otteita ja koittanut ottaa oppia häneltä. Hänellä on paljon varmuutta, kokemusta ja tilannetajua. Pavle myös neuvoo paljon eri tilanteissa, että miten olisi kannattanut tehdä ja miten jatkossa kannattaa tehdä. Kiva pelata hänen vierellä”  kommentoi Miettunen.

Miettusen koko videohaastattelu löytyy TÄSTÄ.

Suomi kohtaa EM-karsintojen viimeisissä otteluissaan Azerbaidzhanin Helsingissä perjantaina 7.10. kello 18.30 ja Venäjän Himkissä tiistaina 11.10. kello 19.00. 

— — 
Ilveksen kaksi viimeistä kotiottelua:
Ilves – HIFK pe 14.10. klo 18:30 Tammelan stadion. 
Ilves – HJK ma 17.10. klo 18:30 Tammelan stadion.

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä 
TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35.

Lue myös