Tatu Miettunen huhtikuun tähdistökentällisessä

Miettunen on hallinnut väkevänä ilmatilaa Ilveksen puolustuksessa. Edellinen kotipeli ei ollut poikkeus.

Ilveksen 22-vuotias toppari Tatu Miettunen on valittu Veikkausliigan huhtikuun joukkueeseen. Varmat otteet puolustuksessa ovat vakuuttaneet jalkapalloyleisön halki Suomen. Ulottuvuus, oikea-aikaiset katkot ja rohkea pelinavaus kuuluvat Miettusen tavaramerkkeihin.

Miettunen on kantanut Ilveksen pelipaitaa jo 6-vuotiaasta asti. Oma kasvatti on raivannut tiensä Veikkausliigan eliittiin ja samalla edustanut myös nuorisomaajoukkuetta. Ensimmäisen kerran valinta kuukauden joukkueeseen tapahtui jo elokuussa 2015, ja lisää on varmasti vielä luvassa. Kuluneen huhtikuun aikana hän pelasi täydet minuutit jokaisessa Ilveksen neljässä sarjapelissä.

Koko Veikkausliigan huhtikuun joukkue (4-3-3):
Oskari Forsman (PS Kemi)
Niko Markkula (FC Inter) – Faith Friday Obilor (HJK) – Tatu Miettunen (Ilves) – Juha Pirinen (HJK)
Brian Span (IFK Mariehamn) – Moshtagh Yaghoubi (HJK) – Santeri Hostikka (FC Lahti)
Njazi Kuqi (FC Inter) – Alfredo Morelos (HJK) – Billy Ions (SJK)

Valinnoista on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Seuraavan kerran näet Tatun ja kumppanit tositoimissa lauantaina, kun Ilves saa vastaansa hallitsevan Suomen mestarin IFK Mariehamnin. Ottelu pelataan Ratinan Stadionilla klo 17:00.

Lue myös