Tarvosen 10 suosikkia

Vasen laitahyökkääjä Aleksi Tarvonen liittyi Ilveksen riveihin täksi kaudeksi. Hän ehti pelata kuusi Veikkausliiga-ottelua, ennen kuin teloi kesäkuun harjoituksissa nilkkansa. Kuntoutuksen jälkeen 25-vuotias Tarvonen ehti jo palata harjoitusvahvuuteen, kunnes vaivat taas palasivat.

Eihän tilanne mitenkään mieluinen ole. Pari ikävämpää loukkaantumista on varjostanut tätä vuotta, mutta pikkupojasta asti olen futista rakastanut, joten kyllä motivaatiota riittää tulla entistä ehompana takaisin. Kivempihan se on pelata kentällä, kuin katsella vierestä, Tarvonen kertoo.

Kotkalaislähtöinen Tarvonen edusti kasvattiseuraansa KTP:tä kaikkiaan neljällä eri sarjatasolla, ennen hyppyään Ilveksen liigarinkiin.

Olen seurannut Ykköstä edelleen myös, vähintäänkin aina tarkistanut KTP:n tulokset. Tuli siellä se muutama vuosi vietettyä, mutta nyt Tampereella katse on tiukasti eteenpäin liigassa. Kilpailu on kovaa ja lujasti saa treenata, että pääsee ensinnäkin täyteen kuntoon ja sitten vielä pelaavaan kokoonpanoon, Tarvonen tietää.

”Taren” kymmenen kivointa / setti suosikkeja

ruoka: kana ja riisi

juoma: vesi

elokuva: Star Wars

musiikki: pakotettuna Diogon koppimusa

jalkapalloilija: Jari Litmanen

seura Ilveksen lisäksi: Liverpool

harrastus: kahvittelu

asia tai paikka Tampereella: Tammela

matkakohde: helteinen

vitsi: Muut käveli, Christian Vieri.

Aiemmat lempparilistat:

Tiemoko Fofana »
Iiro Järvinen »
Felipe Aspegren & Janne Saksela »
Tariq Kazi »
Eero Tamminen »
David Addy »
Tatu Miettunen »
Jesse & Roope Huhtala »
Tuure Siira »
Lauri Ala-Myllymäki »
Janne-Pekka Laine & Mika Hilander »

Lue myös

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Ilveksen puolustuslinja vahvistuu HJK:sta siirtyvällä Kalle Katzilla. Urallaan tähän mennessä 34 Veikkausliigaottelua pelanneella Katzilla oli vielä voimassa oleva sopimus HJK:n kanssa, mutta seurat pääsivät siirron yksityiskohdista nopeasti yhteisymmärrykseen ja...

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan ensi tiistaina 19.1. kello 18.30 alkaen! Aiemmin viime vuoden keväällä järjestetty virtuaaliderby pelataan nyt toisen kerran ja Ilvestä virtuaalisessa ottelussa edustavat Maksim Stjopin sekä Eemeli Raittinen. Otteluita pelataan...