Tammisen 10 suosikkia

Kausilla 2017 ja 2018 Eero Tamminen pelasi Ilveksessä yhteensä 63 kilpailullista ottelua viimeistellen seitsemän maalia. 24-vuotias Tamminen aloitti kuluvan kauden Turussa FC Interin vahvuudessa. Laitahyökkäjänä viihtyvä nuorukainen kuitenkin purki sopimuksensa ja palasi takaisin tupsukorviin pari viikkoa sitten.

Oli mukava palata tuttuun pukukoppiin, hyviä kavereita ja yhteisiä muistoja. Viihdyn Ilveksessä myös pelillisesti. Saan olla laitapelaajan roolissa, eikä tarvitse niinkään hääriä keskellä, Tamminen kuvailee.

Turun reissu ei lähtenyt kulkemaan sillä tavalla, kuin olin ajatellut. Ei siellä sinällään ongelmia ollut, mutta ehkä en vain itse sopinut pelisysteemiin. En päässyt pelaamaan omilla vahvuuksillani.

Heti paluunsa jälkeen Tamminen on päässyt kentälle molemmissa Ilveksen otteluissa FC Lahtea ja HJK:ta vastaan. Pelituntuma alkaa löytyä ja mies pääsee rauhassa keskittymään olennaiseen.

Majoituin väliaikaisesti kaverini lainaamassa kämpässä, mutta nyt olen jo saanut muuttokuorman Turusta ja asettunut uuteen omaan kotiini. Uusi Ilves-sopimus takaa itselleni työrauhan, ei muuta kuin treenikentälle hikoilemaan, Tamminen linjaa Tampereen kylpiessä helleaallossa.

Eeron kymmenen kivointa / setti suosikkeja

ruoka: tacot

juoma: appelsiinimehu

elokuva: Forrest Gump

musiikki: Suomi-iskelmä

jalkapalloilija: Cristiano Ronaldo

seura Ilveksen lisäksi: Real Madrid

harrastus: tosi-TV-ohjelmat

asia tai paikka Tampereella: Pyynikin näkötorni

matkakohde: Gran Canaria

vitsi: Kaksi miestä käveli tiellä, keskimmäisellä oli pipo.

Aiemmat lempparilistat:

David Addy »
Tatu Miettunen »
Jesse & Roope Huhtala »
Tuure Siira »
Lauri Ala-Myllymäki »
Janne-Pekka Laine & Mika Hilander »

Lue myös