Tammelan ensimmäinen pelipäivä: ”Seurayhteisö vahvasti läsnä”

Pian Tammela täyttyy jälleen! Ilveksen laituri Jaakko Juuti antaa ylävitoset innokkaimmille faneille.

 

Taustatyö ja yleisön tuki takaavat pelipäivän onnistumisen

Tammelan stadionilla kuhisee. Mainosaitoja kasataan, sähkökaapeleita vedetään ja työkalujen pauke kaikuu lehtereillä. Ottelutapahtumasta halutaan tehdä mahdollisimman hyvä. Ilveksen kehityspäällikkö Toni Hevonkorpi kertoili urakasta Inter-ottelun alla.

Rakentaminen aloitetaan jokaiseen otteluun käytännössä nollista. Nyt kun stadion on vielä ollut täysin talviteloilla, niin kunnostustöitä riittää entisestään. Olemme esim. pystyttäneet yli 20 myynti- ja palvelupistettä. Jokainen niistä on valmiina yleisön käytettäväksi heti perjantaina, Hevonkorpi lupaa.

”Haalarihommissa” hihat on laitettu heilumaan koko seuraväen toimesta. Myöhään torstai-iltana työn touhusta tavoittaa mm. Ilveksen toimitusjohtajan, varatoimitusjohtajan, myyntipäällikön ja lukuisia muita vastuuhenkilöitä.

– Niin sanotut haalarihommat kuuluvat urheiluseuratoimintaan. Moni ihminen on käyttänyt monta tuntia monena vuorokautena. Täällä on käynyt auttavia käsiä aina toimiston väestä vapaaehtoistyöntekijöihin ja kannattajiin asti. Seurayhteisö on vahvasti läsnä.

Evakko Ratinan stadionilla on kevään lämpenemisen myötä viimein ohi. Tammelan loistava tunnelma on jokaisen vuodatetun hikipisaran arvoinen.

On hienoa palata varsinaiseen kotiin. Korkkaamme samalla uuden tapahtuma-alueemme, jossa on luvassa live-musiikkia sekä ruoka- ja juomatarjoilua jo kaksi tuntia ennen alkuvihellystä. Perjantaina on varmasti paljon yleisöä paikalla ja hyvä meininki. Kyllä sen eteen mielellään töitä tekeekin, Hevonkorpi hymyilee.

Tietoja ottelulipuista ja -tapahtumasta

Aikuiset: muut kuin pääkatsomo 15 €.
Aikuiset: numeroitu paikka pääkatsomosta, ennakkoon 17 € / ovelta 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset: muut kuin pääkatsomo 12 €.
Opiskelijat ja eläkeläiset: numeroitu paikka pääkatsomossa, rivit 1-5, ennakkoon 16 € / ovelta 17 €

Lapset 7-15-vuotiaat: muut kuin pääkatsomo 5 €.
Alle 7-vuotiaat: ilmaiseksi, ei pääkatsomo.

Alennuslippuun oikeuttava todistus esitettävä portilla.

Tammelan koulun portit aukeavat yleisöpalveluineen klo 16.30. Alueella on mm. musiikkia, haastatteluita sekä ruoka- ja juomatarjoilua. Muut portit aukeavat klo 17.30. Perjantaina 19.5. aurinkoiset prematch-tunnelmat nostattaa Sami Hintsanen bändeineen.

Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankki/luottokortti ja Smartumin kulttuurisetelit.

Ennakkoliput Seamchipistä (klikkaa linkkiä)

Ostamiseen ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys info@seamchip.fi. Jos lippu/liput eivät ole saapuneet ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi tarkasta ensimmäisenä roskaposti.
Lippuja myy myös Ilveksen toimisto (Rieväkatu 2) arkisin klo 9.00 – 16.00.

Lue myös