Treenit SuperParkissa

Joukkue kävi tutustumassa Ilveksen yhteistyökumppanin SuperPark Särkänniemen palveluihin. SuperParkin innostavat ja tyylikkäät tilat tarjosivat loistavat puitteet palauttavalle harjoitukselle. Katso tunnelmia videolta.

Ilves ja koko perheen aktiviteettipuisto SuperPark starttasivat yhteistyön tänä keväänä. Molemmat tahot tekevät töitä lasten ja nuorten liikkumisen eteen sekä liikuttavat myös perheitä. Tällä kertaa SuperParkin toimintaan kävi kuitenkin tutustumassa Ilveksen Veikkausliiga -joukkue.

— Tänään ohjelmassa oli palauttava harjoitus, tavoitteena huoltaa lihaksia ja korvien väliä. Joukkue selvästi nautti harjoituksesta erilaisessa ympäristöstä ja hauskaa oli. Täällä SuperParkissa on tällaiseen toimintaan mahtavat puitteet. Voin lämpimästi suositella vastaavaa tapahtumaa kaikille joukkueille, hehkutti Ilveksen fysiikkavalmentaja Heli Rekimies.

Ilveksen maalivahti Mika Hilander oli myös innoissaan erilaisesta harjoituksesta.

— On ollut todella mukavaa yhdessä oloa ja pientä kisailua eri aktiviteettipisteillä. Tämä on hieman erilainen paikka tehdä palauttavaa harjoittelua kuin normaalisti Kaupissa. Mukavaa vaihtelua.

Lisää tunnelmia SuperParkista (aukeaa Facebookissa):
Penninkangas vastaan Matrone SuperBallissa:
https://www.facebook.com/ilvesjalkapallo/videos/10154639260097945/

Puolustajat haastoivat hyökkääjät Futisflipperissä:
https://www.facebook.com/ilvesjalkapallo/videos/10154639300467945/


SuperPark Särkänniemi on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. SuperParkista löytyvät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa jalkapalloflipperin, lätkätutkan, baseballin ja koriksen kera. Seikkailualueella voi kiipeillä korkeuksiin, haastaa itseään SuperTrackilla tai mutkitella polkuautoradalla. SuperPark tarjoaa viihteellisen ja hauskan ympäristön aktiiviseen päivään niin perheille, kouluille, joukkueilla kuin yrityksillekin.

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...