Suomen Cupin neljännesvälierä FC KTP-Ilves pelataan huomenna Kotkassa


Suomen Cup 2019 on edennyt jo neljännesvälierävaiheeseen eli mukana on enää 16 joukkuetta. Ilveksen kohtaa omassa neljännesvälierässään huomenna Ykkösessä pelaavan FC KTP:n. Ottelu pelataan Arto Tolsa Areenalla Kotkassa klo 15.00 alkaen. Ottelu on nähtävissä suorana Ruudussa.

Ilves selvisi neljännesvälieriin voittamalla oman alkulohkonsa. Viidestä ottelustaan Ilves voitti neljä ja pelasi yhden ottelun tasan. Huomisen ottelun kotijoukkue FC KTP puolestaan sijoittui omassa alkulohkossaan toiseksi. Neljästä lohkovaiheen ottelusta FC KTP:n saldo oli kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio.

Ilves pääsee lähtemään otteluun melko hyvistä lähtökohdista, sillä loukkaantumisten vuoksi kokoonpanosta puuttuvat ainoastaan Aleksi Tarvonen, Samuel Afum ja Tiemoko Fofana. Fofana on jo harjoittelut viime viikosta lähtien täysipainoisesti joukkueen mukana, mutta mies ei ole vielä siinä kunnossa, että olisi aika osallistua otteluun. Tarvonen ja Afum ovat molemmat jo hyvin lähellä täyttä pelikuntoa, mutta huominen ottelu jää kaksikolta vielä väliin.


Lue myös