Suomen Cupin 2017 lohkojako selvillä – Ilves E-lohkossa

_dsc7658

Palloliiton kilpailuvaliokunta on päättänyt kauden 2017 miesten Respect Suomen Cupin lohkovaiheen lohkojaon. Ilves pelaa E-lohkossa yhdessä FC Lahden, KuPS:n, FC Hakan, JJK:n ja MP:n kanssa.

Viisi kuuden joukkueen lohkoa

Cupin lohkovaiheessa ovat mukana Veikkausliigassa kaudella 2016 pelanneet seurat (12), Ykkösessä kaudella 2016 pelanneet seurat (10), Ykkösen nousukarsintaan päässeet seurat (4) sekä cupin alkukierroksilta jatkoon selvinneet neljä joukkuetta.

Joukkueet on lohkovaiheessa jaettu viiteen kuuden joukkueen lohkoon, joissa joukkueet jakaantuvat mahdollisimman tasaisesti kauden 2016 sarjatason mukaan ja lisäksi maantieteelliset ja yhteydelliset seikat on pyritty myös huomioimaan lohkojaossa.

Cupin lohkovaiheessa joka lohkossa pelataan yksinkertainen sarja ja lohkovaihe pelataan tammi-maaliskuussa 2017. Lohkovaiheesta lohkovoittajat etenevät suoraan puolivälieriin. Lohkojen toiseksi sijoittuneet sekä paras lohkokolmonen jatkavat puolivälieräkarsinnassa yksiosaisissa otteluissa, joiden voittajat jatkavat puolivälieriin.

Respect Suomen Cupin 2017 lohkovaihe:

Lohko A: RoPS, PS Kemi, AC Oulu, KPV, OPS, HauPa

Lohko B: VPS, SJK, FC Jazz, FF Jaro, MuSa, P-Iirot

Lohko C:  HJK, HIFK, PK-35 Vantaa, KTP, GrIFK, Honka

Lohko D: IFK Mariehamn, FC Inter, EIF, TPS, Gnistan, FC Legirus Inter

Lohko E: FC Lahti, Ilves, KuPS, Haka, JJK, MP

Lähde: Palloliitto

Lue myös