Sunnuntain huippumatsin otteluisäntänä Dextra

hjk7

Sarjanelosena majaileva Ilves kohtaa tulevana sunnuntaina sarjakärki HJK:n Tammelan stadionilla! Huippumatsin otteluisäntänä toimii Ilveksen merkittävä yhteistyökumppani Dextra.

— —
Ilves – HJK su 17.7. klo 18:30 Tammelan stadion.
Varmista paikkasi! Liput ennakkoon TÄSTÄ.
— —

Sunnuntain otteluisäntä Dextra on huolehtinut kaikkiin keltavihreään Ilves-perheeseen kuuluvien jalkapallojoukkueiden terveydenhuollosta vuodesta 2015. Dextra auttaa urheiluun ja liikuntaan erikoistuneiden huippuosaajien avulla Ilveksen edustusjoukkueiden urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa ja tukee koko Ilveksen jalkapalloperheeseen kuuluvien jäsenten terveyteen liittyviä tarpeita.

Ilveksen edustusjoukkueen lääkärinä on toiminut yhteistyön alusta saakka Dextran asiantuntija.

“Olemme pelaajien mukana niin harjoituksissa kuin peleissä. Urheilevan nuoren ja aikuisen hyvinvointi on kokonaisuus, johon vaikuttavat muutkin asiat kuin pelkkä harjoittelu. Harjoittelun lisäksi ravinnon laadulla ja määrällä sekä kunnollisella levolla on suuri merkitys ja tätä haluan myös kertoa eteenpäin” Ilveksen vastuulääkäri, LL liikuntalääketieteen erikoislääkäri Jonne Väisänen painottaa.   

Urheiluvammojen hoidossa oikeanlaisella ja nopealla hoidolla on merkittävä rooli. Sen myös Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi tunnistaa ja välittää kiitokset Dextran ja Ilveksen välisestä yhteistyöstä.

“Loukkaantumisia sattuu aina ja huonolle tuurille emme voi mitään, mutta moneen asiaan voimme valmistautua. Dextran laadukkaat palvelut ja huippuasiantuntijoiden osaaminen ovat olleet erittäin arvokasta niin vammojen ennaltaehkäisyssä kuin niiden hoidossa” toteaa Hevonkorpi.

Dextralla entistä laajempi palvelutarjonta

Dextran ja Koskiklinikan yhdistyminen laajentaa entisestään Dextran palvelutarjontaa Pirkanmaalla. Koskiklinikka tuli vuoden 2016 alussa osaksi Pihlajalinna-konsernia ja sen Dextra- liiketoimintaa.

“Yhdistyminen tarjoaa valtavan potentiaalin ja vahvistaa Dextran asemaa Pirkanmaalla entisestään. Palveluiden, toimipisteiden ja asiantuntijoiden määrä kasvaa. Olemme jatkossa entistä lähempänä asiakaidemme arkea – Pirkanmaalla yhteensä 17 toimipisteen verran” Dextran liiketoimintajohtaja Jarkko Jokinen kiteyttää.

Dextran toimipisteet muodostuvat lääkärikeskuksista, päiväkirurgisista sairaaloista sekä hammasklinikoista. Loistava asiakaskokemus ja helposti saavutettavat laadukkaat palvelut ovat olleet Dextran toiminnan ydin. Yhdistyminen Koskiklinikan kanssa vahvistaa entisestään Dextran asemaa vahvana pirkanmaalaisena terveyspalvelualan toimijana.

Dextra toivottaa Ilvekselle tsemppiä kauden 2016 peleihin ja elää pelissä mukana!

Lue myös