Mikael Soisalo siirtyy Middlesbrough FC:hen

soisalo

Upean viime kauden Ilves-paidassa pelannut Mikael Soisalo siirtyy 3+1 -vuotisella sopimuksella Englannin Valioliigassa pelaavaan Middlesbrough FC:n riveihin. Seurat ovat päässeet siirrosta yhteisymmärrykseen ja Soisalo on allekirjoittanut henkilökohtaisen sopimuksen uuden seuransa kanssa. Soisalo siirtyy uuteen seuraan välittömästi.

18-vuotias Soikkeli teki viime kaudella todellisen läpimurron Veikkausliigan elittiin. Tuulennopea laitahyökkääjä viimeisteli seitsemän maalia ja antoi viisi maalisyöttöä. Kauden päätteeksi hänet valittiin Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi. Lisäksi jalkapallotoimittajien yhdistys Pallo-Kopla
valitsi hänet vuoden tähdistöjoukkueeseen.

Olemme todella iloisia Soikkelin puolesta. Tämä oli yhteinen tavoite, siirto ulkomaille sopimuskauden aikana. Ihan joka viikko Suomesta  ei siirrytä Valioliiga -joukkueeseen, joten tämä on hieno asia pelaajalle, kuin myös Ilvekselle. Toivotamme Soikkelille kaikkea hyvää ja tsemppiä uusiin haasteisiin, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi.

Mikael Soisalo: ”unelmien täyttymys”

Ilveksen ja nuorisomaajoukkueiden pelaaja Mikael Soisalo kertoo, että siirto Valioliigaseuraan on hänelle unelmien täyttymys. Laitahyökkääjä teki 3+1 -vuotisen sopimuksen.

— Olen todella tyytyväinen sopimukseen. Tämä on unelmien täyttymys minkä eteen olen tehnyt paljon töitä. Olen unelmoinut tästä ja joskus jopa miettinyt onko unelmointi tällaisesta liian suurta, mutta jos unelmat eivät pelota sinua ne eivät ole tarpeeksi suuria. Middlesbrough on iso seura missä asiat tehdään astetta paremmin kuin esimerkiksi Suomessa. Nyt alkaa entistä kovempi työn teko ja harjoittelu, että löydän ja ansaitsen paikkani Valioliigassa. Iso kiitos Ilvekselle ja Jarkko Wissille, että sain mahdollisuuden näyttää mitä osaan ja että he luottivat minuun. Tampereesta tuli vuodessa kotikaupunki ja sinne on varmasti aina kiva palata. Ilves-faneille terveiset, moikataan kun tavataan.

Lue myös