Taas ottelun parhaana palkittu Mikael Soisalo: ”Nämä ovat upeita pelejä”

soisalo2

Ilves pelasi maalittoman tasapelin sunnuntai-iltana FC Lahden vieraana. Ilves on pelannut nyt jo kahdeksan ottelua (5-3-0) peräkkäin ilman tappiota. Keltapaitojen 18-vuotias laitahyökkääjä Mikael Soisalo valittiin viime ottelun tapaan ottelun parhaaksi pelaajaksi. Soisalo oli pettynyt tasuriin.

”Tasainen vääntö, joka olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan vaan. Tasapeli on pettymys, sillä kolmea pistettä tulimme hakemaan, mutta saimme vain yhden mukaan. Kolme peliä vielä jäljellä ja koitetaan hakea niistä täydet pisteet. Meidän pelityylissämme saan paljon palloja ja minuun luotetaan. Olen laitahyökkääjä ja pitäisi päästä enemmän myös viimeistelemään niitä paikkoja.”

Ilves jatkaa sarjanelosena, ainoastaan kolme pistettä sarjaa johtavaa IFK Mariehamnia perässä. Maajoukkuetauon jälkeen edessä on vielä kolme sarjakierrosta ja Ilveksellä on seuraavaksi kaksi jännittävää kotiottelua. Kovasta itseluottamuksestaan tunnettu Soisalo syttyy voimakkaasti isoista panoksista.

”Se on hienoa, että pääsen pelaamaan debyyttikaudellani tällaisen kauden lopun. Nämä ovat upeita pelejä – iltavalot ja pääsemme pelaamaan kovista panoksista! Tässä vaiheessa, kun ollaan, niin kyllä me mitalia lähdemme hakemaan” kommentoi Soisalo.

— —
Ilveksen kaksi viimeistä kotiottelua:

Ilves – HIFK pe 14.10. klo 18:30 Tammelan stadion. 
Facebook-tapahtuma

Ilves – HJK ma 17.10. klo 18:30 Tammelan stadion.
Facebook-tapahtuma

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä 
TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35.

Lue myös