Skytän 10 suosikkia

kuva: Arno Hämäläinen

17-vuotias Ilves-kasvatti Naatan Skyttä oli eilen perjantaina ensimmäistä kertaa Veikkausliiga-ottelun avauskokoonpanossa. Ilves/2-joukkueen vakiokasvo Skyttä oli aiemmin pelannut kuudessa liigaottelussa, mutta nyt vyölle kertyi ensimmäinen täysi 90-minuuttinen. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja kiitti vastuusta ja laukoi uransa ensimmäisen liigamaalin. Komea kaukolaukaus upposi aivan ylänurkkaan.

Kiva oli päästä avaukseen. En ollut pariin viikkoon pelannut ollenkaan, joten oli hyvä saada minuutteja alle, Skyttä kertoo.

Irtopallo jäi eteeni pelattavaksi. Yksi tatsi keskelle ja vedinkin siitä suoraan. Tällä kertaa meni sitten maaliin.

”Naatti” on Ilveksen edustusjoukkueen nuorin pelaaja, mutta hän ei turhia hötkyile.

Johan tässä olen pari vuotta ollut mukana joukkueessa, eli tuttuja kavereita kaikki. Vahvuuteni on varmaan se, että pystyn kääntymään linjojen välissä ja sitten jakamaan palloa eteenpäin. Pyrin siten auttamaan joukkuetta, jos kutsu käy.

HIFK ja Ilves tasasivat pisteet 2-2-tuloksella Töölössä. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat Tammelassa jo tiistaina vain kolmen välipäivän jälkeen.

Odotan siitä kovaa kamppailua ja suoraviivaista peliä. Tammelassa ei varmaan pysty pelaamaan ihan samalla tavalla, kuin mitä HIFK:n kotikentällä. Yksi vastaan yksi -tilanteet ja kakkospallojen voittaminen ovat todella tärkeitä, Skyttä arvioi.

”Naatin” kymmenen kivointa / setti suosikkeja

ruoka: siivet

juoma: Sprite

elokuva: Taru sormusten herrasta

musiikki: räppi, artisteista NF

jalkapalloilija: Lionel Messi

seura Ilveksen lisäksi: Chelsea

harrastus: pihapeleissä sähly

asia tai paikka Tampereella: Tammela

matkakohde: Mauritius

vitsi: Miksi joulupukki meni psykiatrille?
Hän ei enää uskonut itseensä.

Aiemmat lempparilistat:

Aleksi Tarvonen »
Tiemoko Fofana »
Iiro Järvinen »
Felipe Aspegren & Janne Saksela »
Tariq Kazi »
Eero Tamminen »
David Addy »
Tatu Miettunen »
Jesse & Roope Huhtala »
Tuure Siira »
Lauri Ala-Myllymäki »
Janne-Pekka Laine & Mika Hilander »

Lue myös

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Ilveksen puolustuslinja vahvistuu HJK:sta siirtyvällä Kalle Katzilla. Urallaan tähän mennessä 34 Veikkausliigaottelua pelanneella Katzilla oli vielä voimassa oleva sopimus HJK:n kanssa, mutta seurat pääsivät siirron yksityiskohdista nopeasti yhteisymmärrykseen ja...

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan ensi tiistaina 19.1. kello 18.30 alkaen! Aiemmin viime vuoden keväällä järjestetty virtuaaliderby pelataan nyt toisen kerran ja Ilvestä virtuaalisessa ottelussa edustavat Maksim Stjopin sekä Eemeli Raittinen. Otteluita pelataan...