Siiran 10 suosikkia

Ilves voitti lauantai-illan vieraspelimatkallaan VPS:n maalein 2-1 ja siirtyi sarjakärkeen. 24-vuotias oululaislähtöinen Tuure Siira uurasti täydet 90 minuuttia keskikentällä. Maalinteon aloitti Tatu Miettunen kulmapotkusta. Siira oli taidokkaalla avaussyötöllään käynnistämässä voittomaaliin johtanutta tilannetta, jossa Lauri Ala-Myllymäki viimeisteli kauden kuudennen maalinsa laukomalla pallon alanurkkaan.

Ensimmäisellä puoliajalla Vepsulla ei ollut juuri ollenkaan saumoja. Pelasimme yhden tilanteen huonosti ja he rokottivat siitä. Aikaisesta takaiskumaalista huolimatta ei meillä ollut avausjaksolla mitään hätää ja iskimmekin sitten nopeasti pari maalia taululle, Siira paaluttaa.

Alun dominoinnin jälkeen toinen puoliaika oli hankalampi. En tiedä, oliko se liikaa tyytyväisyyttä johtoasemaan vai mistä kiikasti. Vepsu painoi päälle ja vieraissa kotijoukkueen loppurynnistyksen kestäminen on aina haastavaa. Jouduimme puolustamaan alhaalta, mutta oli meillä kyllä paikkoja tehdä kolmas ja tappaa peli.

Ilveksen puolustusmuoto ryhmitettiin Vaasaa vastaan hieman uuteen uskoon. Siira oli keskikentän kolmiossa poikkeuksellisesti yksin alimpana ankkuripelaajana.

Olen tottunut pelaamaan pohjaa, eli ei siinä sinällään mitään outoa ollut. Ensimmäinen puoliaika oli henkilökohtaisestikin onnistunut, saimme liikutettua palloa maltilla. Oli hienoa päästä pitkästä aikaa avaukseen. Peli-iloa ja virtaa riittää, ”Tume” kertoo.

”Tumen” kymmenen kivointa / setti suosikkeja

ruoka: perunamuusi, hirvenkäristys ja puolukkahillo

juoma: maito

elokuva: Batman – Yön ritari

musiikkiartisti: Tyga

jalkapalloilija: Paul Scholes

seura Ilveksen lisäksi: FC Barcelona

harrastus: maalaaminen

asia tai paikka Tampereella: Tammelan Stadion ja Kauppi

matkakohde: Meksiko

vitsi: Pikku-Kalle putosi keinusta, koska hänellä ei ollut käsiä.
*kop kop*
Kuka siellä?

Ei ainakaan Pikku-Kalle.

Bonus-kysymys: Paras aktiviteetti Suomen Cup -pokaalin kanssa? halailu

Lue myös