Serbitoppari Pavle Milosavljevic Ilvekseen!

pavle

Ilves on tehnyt 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen serbialaisen keskuspuolustaja Pavle Milosavljevićin kanssa.

28-vuotias Milosavljević pelasi viime kaudella 18 ottelua Veikkausliigassa SJK:n riveissä ja juhli kauden päätteeksi Suomen mestaruutta. 186-senttinen toppari toimi SJK:n kapteenina kahtena edellisenä kautena Veikkausliigassa. Milosavljević liittyy Ilveksen vahvuuteen maanantaina 7. maaliskuuta ja hänen pelinumeronsa kaudella 2016 tulee olemaan 5.

”Olen todella iloinen, että pääsimme sopimukseen Ilveksen kanssa. Ilves todella halusi minut ja arvostan sitä suuresti. Ilves on minulle tuttu seura viime vuosilta, sillä olen pelannut SJK:n paidassa monia otteluita Ilvestä vastaan, ja etenkin Tammelan stadionin tunnelma on erityisen hieno, sillä katsomot ovat lähellä kenttää. Odotan innolla pääseväni pelaamaan Tammelan kotiyleisön eteen Ilves-paita päällä!”

”Haluan jakaa kiitosta myös edelliselle seuralleni SJK:lle. Minulle jäi Seinäjoen vuosista upeita muistoja. Nyt haluan vain liittyä Ilvekseen ja auttaa joukkuetta voittamaan pelejä Veikkausliigassa.” kommentoi Milosavljević.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on erittäin tyytyväinen uudesta pelaajahankinnasta.

”Olemme koko ajan puhuneet, että meille on tulossa vielä 2-3 hankintaa ja Pavle on yksi hankinnoistamme. Haluamme vahvistaa joukkuetta ja nyt saimme kovan pelaajan. Hän on toiminut SJK:n kapteenina, mikä kertoo jo paljon pelaajasta. Odotan Pavlelta vahvaa johtajuutta kentällä ja kentän ulkopuolella.” kommentoi Wiss.

Lue myös