Sara Kattainen kesäksi Ilvekseen!

Sara Kattainen on tehnyt sopimuksen Ilveksen kanssa kesän ajaksi. Hämeenlinnasta kotoisin oleva Kattainen on edusti Ilvestä jo kauden 2017 aikana. Syksyllä 2017 hän lähti Yhdysvaltoihin yliopistoon pelaamaan yliopistojalkapalloa, jonne hän myös palaa elokuussa. 

Kattainen on erittäin aktiivinen keskikenttäpelaaja, jolla on erittäin hyvä työmoraali. Kattis” on erittäin ulospäin suuntautunut persoona, joten hänen on helppo liittyä joukkueeseen ja joukkueen on helppo ottaa hänet mukaan kesken kauden. Hänen omaama liigakokeus on myös erittäin arvokasta nuorelle Ilves joukkueelle. Kattainen nähtiinkin jo keltapaitojen riveissä lauantaina Ilves/2 – PKKU ottelussa Kaupissa. 

”Kattis” on myös itse innoissaan kesästä Ilveksesä: ”Hienoa palata ilves paitaan. Joukkue on nuorentunut paljon ja mukana on uusia innokkaita ja taitavia pelaajia. Treeneissä on ollut todella hyvä meininki ja joukkueessa on huippu yhteishenki. Toivottavasti pystyn tuomaan kokemuksellani oman lisän joukkueeseen. Kaikenkaikkiaan odotan todella innolla, mitä tämä kesä tuo mukanaan!”

Tule katsomaan Kattaisen edesottamuksia ja seuraamaan Ilveksen pelejä Tammelaan! Seuraava kotiottelu pelataan Helatorstaina 30.5. klo 16:00 Tammelassa IK Myrania vastaan. 

Lue myös