Ruben Ayarna man of the match

Ilves voitti komealla pelillä hallitsevan Suomen mestari IFK Mariehamnin lauantaina Veikkausliigan ottelussa. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin keskikentän rauhallinen ja varmaotteinen Ruben Ayarna. Hän pokkasi sekä parhaan pelaajan palkinnon, että kolme IS-tähteä.

Sympaattinen pelimies osasi arvostaa palkintoja: ”Tuntuu hyvältä, kun ihmiset arvostavat työtäni ja se antaa lisää motivaatiota jatkoon.”

Ilves onnistui maalaamaan kolmesti saarelaisten verkkoon ja pitämään nollan omissa. Ayarna oli tyytyväinen omiensa esitykseen: ”Ei ollut helppo peli hallitsevaa mestaria vastaan. Meidän piti työskennellä kovasti. Yritimme käyttää hyväksi heidän heikkouksiaan. Se oli hyvä peli ja taistelu meiltä joukkueena.”

Katso Ayarnan videohaastattelu Ilveksen Facebookista allaolevalta videolta.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filvesjalkapallo%2Fvideos%2F10154674128127945%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...