Roger Torres vahvistamaan Ilveksen hyökkäyspelaamista

 

29-vuotias kolumbialainen Roger Torres on allekirjoittanut Ilveksen kanssa kauden 2021 kattavan sopimuksen. Sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2022. Torresin edellinen seura on Kolumbian pääsarjaseura Alianza Petrolera F.C.

Pelipaikaltaan Torres on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka on pelannut urallaan kotimaansa pääsarjan lisäksi myös yli 60 ottelua MLS:ssä Yhdysvalloissa. Kolumbian pääsarjassa hänelle on kertynyt otteluita lähes sata. Viimeisen ottelunsa Kolumbiassa hän pelasi huhtikuun 17. päivä.

Jarkko Wiss odottaa Torresista olevan paljon iloa Ilvekselle:

– Roger on itsevarma pallon kanssa ja hänellä hyvä vasen jalka. Hän löytää hyvin välit syötöille. Hän on viimeksi pelannut huhtikuun puolivälissä täyden pelin Kolumbian pääsarjassa eli ihan täydessä pelikunnossa mies meille saapui.

Torres sekä aiemmin tänään julkistettu hyökkääjähankinta Jean Carlos Blanco tuovat lisää kokemusta ja kilpailua pelipaikoista. Wiss näkee joukkueen tilanteen hyvänä:

– Kilpailu peliajasta vaan kovenee koko ajan, mutta silti ilmapiiri on joukkueessa hyvä. Torresin ja Blancon mukaantulo toi taas lisää laatua harjoituksiin. He antavat paljon meille valmentajille työkaluja. Molemmilla on paljon kokemusta todella fyysisestä Kolumbian pääsarjasta ja sekin näkyi heti harjoituksissa. Odotan innolla illan Klubi-matsia ja tulevia otteluita.

– Nyt meillä on iso rinki pelaajia mukana, mikä on ihan hyvä juttu. Osa pystyy keskittymään fysiikkatreeneihin, osa pystyy auttamaan kakkosjoukkuetta ja silti meillä on riittävästi pelaajia harjoituksissa.

Torresin pelilupa-asiat ovat kunnossa ja hän on valmennuksen käytettävissä jo tämän illan ottelussa HJK:ta vastaan. Valitettavasti ottelu pelataan vielä ilman yleisöä, mutta se on nähtävissä Ruutu-palvelussa.

 

Lue myös