Reuben Ayarna ja Ilves jatkosopimukseen!

ayarna1

Ilves on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen ghanalaisen Reuben Ayarnan kanssa. 

30-vuotias Ayarna siirtyi Ilvekseen aivan sarjakauden kynnyksellä maalis-huhtikuun taitteessa. Hän on pelannut tällä kaudella 27 ottelua Ilveksen keskikentän pohjalla ja mies ollut viikosta toiseen Veikkausliigan ehdotonta eliittiä.

Rauhallinen ja pallovarma Ayarna on erittäin tärkeä palanen joukkuetta niin kentällä kuin pukukopissakin. Jatkosopimus syntyi kivuttomasti, sillä sekä pelaaja että seura halusivat yhteistyön jatkuvan. Ayarna kertoo viihtyvänsä Tampereella.

”Viihdyn Tampereella erittäin hyvin ja tämä on mielestäni kaunis sekä rauhallinen kaupunki. Ilves on hieno joukkue ja nautin pelaamisesta täällä. Valmennus ja joukkuekaverit ovat loistotyyppejä, joten jatkosopimus oli helppo tehdä” kommentoi Ayarna. 

Päävalmentaja Jarkko Wiss on erittäin tyytyväinen luottopelaajansa jatkoon.

”Tottakai Ayarnan jatkosopimus on iloinen asia. Hyvää tässä on vielä se, että nyt saamme hänet mukaan paljon aikaisemmin verrattuna tähän kauteen. Hän saapui meille maaliskuussa varsin keskenkuntoisena. Pääsemme tekemään töitä hänen kanssaan koko tulevan talven ja uskon, että hän on kaudella 2017 vieläkin parempi.”

”Ayarna on tärkeä pelaaja myös pukukopissa, sillä hän uskaltaa ottaa kantaa asioihin ja vaikuttaa pelaajiin. Hän ymmärtää hyvin tätä lajia ja kaikesta näkee, että hän on pelannut urallaan korkealla tasolla ja hyvien pelaajien kanssa” kommentoi Wiss.

13 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle

Ilveksen ensi kauden joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla ja pelaajasopimuksia on yhteensä 13. Huomioitavaa on se, että yhdestätoista tällä kaudella Veikkausliigassa eniten minuutteja pelanneesta Ilves-pelaajasta kymmenellä on sopimus kaudesta 2017.

Ilveksen sopimuspelaajat 2017:

Maalivahdit:
1 Mika Hilander

Puolustus:
2 Antti Hynynen
4 Felipe Aspegren
16 Tatu Miettunen
27 Martti Haukioja

Keskikenttä:
7 Marco Matrone
14 Tuure Siira
15 Lauri Ala-Myllymäki
20 Reuben Ayarna
22 Emile Paul Tendeng
24 Artturi Ruuth

Hyökkäys:
11 Mikael Soisalo
13 Yunus Sentamu

ayarna2

11

23

ayarna4

— —
Ilveksen kaksi viimeistä kotiottelua:
Ilves – HIFK pe 14.10. klo 18:30 Tammelan stadion. 
Ilves – HJK ma 17.10. klo 18:30 Tammelan stadion.

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä 
TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35.

Lue myös