Reuben Ayarna on Ilvekselle tärkeä pelaaja

Keskikentän keskustassa viihtyvä Reuben Ayarna on ollut todella tärkeä palanen Ilveksen pelinrakentamisessa. Oikea-aikaiset katkot ja tarkat syötöt ovat ilahduttaneet tamperelaisyleisöä. Onpa taituri kunnostautunut viime aikoina myös maalinteossa: loisteliaat kaukolaukaukset Suomen Cup –peleissä MP:tä ja KuPSia vastaan ovat olleet kuluvan vuoden komeimpia osumia Suomen jalkapallokentillä.

Ilves pelasi vastikään Tukholmassa harjoitusottelun Hammarbytä vastaan. Ghanasta kotoisin olevalle Ayarnalle ruotsalaiset joukkueet ja pohjoismainen futiskulttuuri ovat tulleet uran aikana tutuiksi. Kahdeksan kautta Ruotsissa, joista kuusi ylimmällä tasolla Allsvenskanissa, ovat opettaneet paljon.

Osaamistaan hän pyrkii välittämään koko Ilveksen joukkueelle: ”Ruotsalainen jalkapallo on hieman fyysisempää kuin suomalainen, mutta työmoraali ja pelaajien innostuneisuus ovat yhtä hyvällä tasolla. Verrattuna vuoden takaiseen tilanteeseen olemme Ilveksessä nyt paremmalla pohjalla. Suomen Cupin pelit ovat sujuneet hyvin. Meillä on paljon nuoria pelaajia, jotka ovat kasvaneet ja ottaneet kehitysaskeleita eteenpäin. Haluan auttaa heitä edelleen. Lisäksi joukkueeseen tullut hyökkääjä Tuco on tuonut tärkeää apua hyökkäykseen. Ilveksellä on paljon energiaa ja parannamme peli peliltä.”

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...