Respect-palkinto Ilveksen Leena Heikkiselle

Yhtenä osana Veikkausliigan Respect-kampanjaa Ilves palkitsi Leena Heikkisen pitkäaikaisesta työstä seuran eteen. Leena on antanut oman korvaamattoman työpanoksensa jo vuosien ajan sekä edustusjoukkueen, että junioreiden hyväksi.

Respect-palkinnon luovutti Ilves Edustuksen toimitusjohtaja Tomi Erola lauantaina pelatun Ilves – HJK -ottelun yhteydessä. Lisäksi Veikkaus luovutti Leenalle 500 euron shekin, jonka hän lahjoittaa Ilveksen perustamaan HOPA-rahastoon. HOPA-rahasto tukee vähävaraisten junioreiden jalkapallon harrastamista.

Veikkausvoittorahoista on myönnetty 2000-luvulla kokonaisuudessaan yli 20 miljoonaa euroa tukea Veikkausliiga-paikkakuntien jalkapallo-olosuhteiden parannuksia varten.

Tammelassa otteluemäntänä häärivä Leena kiitteli hyvää seurayhteisöä askareidensa lomassa.

 – Hienoa, että Ilves minua muistaa. Poikani tuli aikoinaan seuraan pelaamaan, ja sitä kautta olen jäänyt tällaiseksi Ilves-ihmiseksi. Ja kuulemma syntyessäni minulla oli tupsut korvissa, Leena nostalgisoi.

 – Tammela on koti. Täällä on kiva työskennellä, kun pääsee lähelle yleisöä ja aidosti osaksi ottelutapahtumaa. Hoidan ihmiset ja tavarat oikeille paikoilleen, järjestelen sähköjä ja kassatoimintaa, vähän kaikkea maan ja taivaan väliltä. Pelipäivänä kävelen keskimäärin 22 kilometriä. Hommia riittää ja pitää vain mennä eteenpäin, Leena hymyilee.

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...