Veikkausliigassa pelaava Ilves hakee mediatiimiinsä lisää osaamista ja uusia näkökulmia. Haluatko olla suomalaisen huippujalkapallon eturivissä ja samalla kehittää omaa osaamistasi huippuseurassa? Lue lisää ja hae nyt!

Veikkausliigan Ilvestä hallinnoiva Ilves Edustus Oy kehittää toimintaansa jatkuvasti ja yksi monista kaudelle 2022 tehtävistä kehityskohteista on lisäpanostus mediatiimiin ja sen uudelleen organisointiin. Haluamme tuottaa laadukasta materiaalia kaikkiin nykyisiin ja tuleviin kanaviimme sekä nostaa toimintaamme askel askeleelta eteenpäin tähtäimessä uusi aikakausi uudella Tammelan stadionilla.

Lue avoinna olevista toimenkuvista tarkemmin alta.

Some-sisällöntuottaja (1-2 kpl)

Some-sisällöntuottajana luot sisältöä somekanaviimme ja toimit tiiviinä osana muuta mediatiimiä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää suurta intoa sosiaaliseen mediaan ja sen viimeisimpien trendien seuraamista sekä intohimoa jalkapalloa kohtaan. Luonnollisesti pääset vaikuttamaan myös tuottamaamme sisältöön ja somekanaviimme, joissa toimimme. Tehtävässä on mahdollisuus päästä mukaan myös vierasotteluihin.

Tehtävä ei edellytä graafisten ohjelmien osaamista, vaan tarvittavat materiaalit tuotetaan tarvittaessa käyttöösi.

Juontaja / haastattelija

Etsimme henkilöä, joka on sosiaalinen, sanavalmis ja tykkää olla kameroiden edessäkin. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset haastattelut otteluissa ja erilaisissa videoprojekteissa sekä juontaminen ottelutapahtumassa esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin. Tehtävässä on mahdollisuus päästä mukaan myös vierasotteluihin.

Tehtävä ei edellytä omaa kameraa tai kuvaus- / editointiosaamista, mutta luonnollisesti niistä ei haittaakaan ole. Jalkapallo on kansainvälinen laji ja meillä on pelaajia useista eri maista, joten varsinkin englannin kielen taito on vahva etu.

Eikö kumpikaan tehtävä tunnu omalta, mutta koet, että Sinulla olisi annettavaa toimintaamme liittyen? Voit lähettää myös avoimen hakemuksen ja jutellaan, että olisiko meillä tarjota tehtävää, jossa juuri Sinun osaamisesi pääsisi oikeuksiinsa.

Palkkio ja edut

Työstä maksetaan korvaus, joka määräytyy työtehtävän ja mukanaolon laajuuden mukaan. Lisäksi saat työasun sekä ILVES MEDIA -kortin, jolla pääset kulkemaan ottelutapahtumissa ja saat esimerkiksi ateriaedun kotiotteluissa. Luonnollisesti pääset tutustumaan myös pelaajiimme sekä valmentajiimme ja pääset näkemään huippufutista lähempää kuin koskaan ennen.

Lisätiedot ja hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen juha.soukka@ilves.fi. Kerro hieman itsestäsi ja osaamisestasi sekä siitä, mihin tehtävään haet. Halutessasi voit lähettää lisätietokyselyn samaan sähköpostiosoitteeseen tai soittaa numeroon 040 160 8010.

Hakuaika on voimassa vuoden loppuun asti (31.12.2021)

X