Pohjola Rakennus Ilveksen yhteistyökumppanina

Pohjola Rakennus Oy Suomi on vuonna 1989 perustettu perheyritys, jolla on vankka osaaminen kaikilta talonrakentamisen osa-alueilta asuinrakentamisesta liike- ja tuotantotiloihin, korjausrakentamiseen ja infrarakentamiseen. Pohjola Rakennus ja Ilves solmivat uuden kolmevuotisen sopimuksen kaudesta 2021 alkaen.

Pohjola Rakennus luo mukavuusalueita yli 30 vuoden kokemuksella niin asiakkaille, työntekijöille kuin yhteistyökumppaneillekin. Pohjola Rakennus suunnittelee ja rakentaa vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Se on ensimmäisiä projektinjohtourakoinnin toimintamallin käyttöönottaneita rakennusalan yrityksiä ja nykyään se on myös tunnettu vahvasta aluesuunnittelun osaamisesta sekä hankekehityksestä. Pohjola Rakennuksen pääpaino on asuinkerrostalojen rakentamisessa jolla henkilökuntaa on noin 300 henkilöä. Tämän johdosta se onkin yksi Suomen suurimmista rakennusliikkeistä. Toimipisteitä Pohjola Rakennuksella löytyy Suomessa Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä, Kuopiosta ja Oulusta.

Pohjola Rakennus on Ilveksen Premium kumppani, jonka logo komeilee miesten edustusjoukkueen pelipaidan parhaimmalla paikalla rinnassa. Pohjola Rakennus rakentaa myöskin Tampereen uuden Tammelan jalkapallostadionin sekä sen yhteyteen yli sata uutta ja modernia kaupunkikotia kahteen taloyhtiöön. Käy tutustumassa Suomen upeimman stadionin rakennukseen täältä!

Lue myös