Pirkkahallissa nähtiin Naatan Skyttä  -show

 

 

Vuoden 2021 ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin lauantaina iltapäivällä Pirkkahallissa. Alun perin vastustajaksi piti saapua HJS, mutta koronarajoitteisiin liittyvistä vaikeuksista johtuen lopulta vastassa olikin Ilves/2. Edustusjoukkue oli odotetusti vahvempi ja vei ottelun lopulta selvin 4-0 lukemin. Ottelun kirkkain tähti oli hattutempun viimeistellyt Naatan Skyttä.

 

Edustusjoukkue oli koko ensimmäisen puoliajan selkeästi hallitsevampi joukkue. Ilves/2:lle siunaantui ainoastaan pari puolittaista tilannetta terävien vastaiskujen päätteeksi. Syöttöpeli toimi Edustusjoukkueella erittäin hyvin ja pelin avaamisen sekä rakentamisen suhteen ei joukkueella ei ollut minkäänlaisia ongelmia.

Naatan Skyttä oli kentän herra ja hidalgo. Naatti iski reilussa puolessa tunnissa kolme maalia Ilves/2:sen verkkoon. Toinen avausjakson kärkipelaaja Momodou Sarr oli myöskin hyvin aktiivinen ja hän haisteli hyvin maalipaikkoja, mutta onnistumisia hänelle ei vielä tällä kertaa tullut. Naatin lisäksi maalinteossa onnistui FC Lahdesta Ilvekseen siirtynyt Teemu Jäntti, joka laukoi tulisesti ottelun toisen maalin aivan maalin yläkulmaan.  Felipe Aspegren jatkoi siitä mihin syksyllä jäi, luoden useita vaarallisia tilanteita oikealta laidalta. Ilveksen mukana harjoitteleva Kalle Katz pelasi tyylikkäästi keskimmäisenä puolustajana.

Toiselle puoliajalle Edustusjoukkue vaihtoi kaikki kymmenen kenttäpelaajaa, ainoastaan maalivahti Rasmus Leislahti jatkoi kentällä. Ilves/2 aloitti toisen puoliajan huomattavasti pirteämmin ja joukkue pystyikin pitämään paremmin palloa ja he onnistuivat luomaan myös muutaman tilanteen Leislahden maalille. Ilves/2:sen näkyvin pelaajaa oli hyökkääjä Mikke Silvennoinen, joka pääsi useampaankin otteeseen kokeilemaan Leislahden refleksejä. Silvennoinen hankki vahvalla pelaamisella jopa rangaistuspotkun, mutta Leislahti venytti näppinsä upeasti Silvennoisen rangaistuspotkun eteen torjuen pallon kulmaksi.

Mitä pidemmälle toinen puoliaika eteni, sitä paremmin Edustusjoukkueen rutiini alkoi näkymään ja myös pallonhallinta alkoi siirtymään Edustusjoukkueelle. Kärjessä Eemeli Raittinen teki kovasti töitä, mutta palkintoa ei maalin muodossa tänään kuitenkaan hänelle suotu. Kovasta yrityksestä huolimatta ei toisella jaksolla maaleja nähty, joten avausjakson osumillaan Edustusjoukkue otti 4-0 voiton.

Päävalmentaja Jarkko Wiss analysoi ottelua levollisin mielin.

 – Ensimmäinen puoliaika oli hyvää pallon liikuttamista, hyvää energiaa ja reagointia sekä hyviä maaleja. Toinen puoliaika oli meiltä selvästi repalaisempi. Siinä pelasi pelaajia, joilla ei vielä ollut yhteisiä pelejä alla ja roolituskin poikkesi hieman normaalista. Toisaalta Ilves/2 nosti hyvin tasoaan toiselle puoliajalle. Testipelaaja Chidiebere Nwakali oli valitettavasti huonossa kunnossa ja hän ei jatka enää joukkueen mukana ensi viikolla.

 

Edustusjoukkueen kokoonpano:

Rasmus Leislahti

Mikael Almen -> 46’ Tuure Mäntynen

Kalle Katz -> 46’ Juho Pietola

Miska Rautiola -> 46’ Baba Mensah

Tuomas Ollila -> 46’ Eetu Mömmö

Teemu Jäntti -> 46’ Maximo Tolonen

Doni Arifi -> 46’ Tuure Siira

Joona Veteli -> 46’ Chidiebere Nwakali

Felipe Aspegren-> 46’ Oiva Jukkola

Momodou Sarr -> 46’ Eemeli Raittinen

Naatan Skyttä -> 46’ Maksim Stjopin

 

Maalit:

9’ Naatan Skyttä

20’ Teemu Jäntti

28’ Naatan Skyttä

33’ Naatan Skyttä

Lue myös