Pirkanmaan Derby: Näin pelataan (päivitetty 17.4.)

Pirkanmaan Derby lähenee päivä päivältä. Koe historiallinen Ilveksen ja FC Hakan kohtaaminen livenä ja osta liput vain vitosella kappale https://www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo/yleisoennatys-tyhjille-katsomoille-ilves—fc-haka-la-25-4-

Näin pelataan (päivitetty 17.4.)

  • Koronatilanteen vuoksi ottelut pelataan Playstationilla ja pelinä toimii pelaajien toivoma FIFA, jossa luomme molempien joukkueiden pelaajat joukkueisiin.
  • Joukkueista tehdään tasaveroisia ja peliasut ovat keltavihreät ja mustavalkoiset. Asut eivät ole virallisia Ilveksen ja Hakan peliasuja pelin rajoituksista johtuen.
  • Ilves ja FC Haka pelaavat joukkueiden sisäiset pudotuspelit viikolla 16. Kummastakin joukkueesta kaksi voittajaa pääsee finaaliin. Pudotuspelien tulokset ilmoitetaan seurojen some-kanavilla.
  • Lauantaina 25.4. kello 17.00 suorana lähetettävässä finaalissa joukkueiden pudotuspelien voittajat kohtaavat kahdessa 1v1-ottelussa, joiden maaliero ratkaisee voittajan. Jos tilanne tasan, pelataan kolmas ottelu 2v2, joka pelataan ratkaisuun saakka. Kaikki ottelut lähetetään suorana Youtube Livenä. 

Tehdään yhdessä katsojaennätys tyhjille katsomoille ja rikotaan Ilveksen katsojaennätys! Lipun ostaneille toimitetaan sähköpostitse linkki streamiin noin tuntia ennen ottelun alkua.

Ottelu toteutetaan yhteistyössä FC Hakan kanssa ja yhteistyökumppanina toimii Bar & Cafe Lategame, joka sijaitsee osoitteessa Kuninkaankatu 19. https://www.lategame.fi/ 

Lue myös