Pihlajalinna Ilveksen yhteistyökumppanina

Pihlajalinna tarjoaa urheilijoille kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut, laboratoriodiagnostiikan sekä kuvantamistutkimukset (röntgen, ultraääni ja magneettikuvaus) sekä kliinisfysiologiset tutkimukset. Lisäksi Pihlajalinna tarjoaa urheilijoiden käyttöön niin ravitsemusasiantuntijan kuin urheilupsykologinkin palvelut sekä urheilufysioterapeutin palvelut.

Ilveksen edustusjoukkue ja Pihlajalinna tekivät viime vuonna kolmen kauden mittaisen yhteistyösopimuksen, joka on jatkoa pitkäaikaiselle ja hyvin sujuneelle kumppanuudelle. Sopimuksen jatko Pihlajalinnan kanssa takaa sen, että keltavihreiden pelaajien vammat saavat nopean ja ammattimaisen hoidon ja lisäksi työterveyspalvelut löytyvät saman katon alta.

Laadukkaat terveydenhuoltopalvelut ovat keskeinen osa urheiluseuran arkea. Pihlajalinna tarjoaa huippuluokan palveluja pelaajille sekä heidän perheenjäsenilleen, Toni Hevonkorpi sanoo.

Osana yhteistyösopimusta mukana on mahtava Pihlajalinna Bonus, jonka avulla kaikki ilvesläisten käyttämät Pihlajalinnan palvelut voivat kerryttää tuloja myös seuralle. Bonusta kerryttävät kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Työterveyden ja hammashoidon ostot eivät kerrytä bonusta. Liittymällä jäsen tai kannattaja saa käyttöönsä myös Pihlajalinnan vaihtuvat asiakkuusohjelman edut.

Lue myös