Perjantain otteluisäntänä Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi

34

Veikkausliigan mitalikamppailu kiihtyy ja Ilves on tiiviisti mukana! Ilves saa perjantai-iltana klo 18:30 Tammelan stadionille vastaansa Rovaniemen Palloseuran. Otteluisäntänä toimii Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi.

Ilves erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Fressin kanssa

Ilves on käyttänyt koko kauden ajan tamperelaisen Liikuntakeskus Fressin tiloja apuna fyysisessä harjoittelussa. Ilveksen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti Heli Rekimiehen mukaan yhteistyö on ollut mutkatonta ja erittäin sujuvaa.

”Hyvin on mennyt ja olen tyytyväinen yhteistyöhön. Ennen pelikautta kävimme viikottain kehittämässä peruskuntoa spinningissä. Lisäksi harjoittelimme perus- ja kestovoimaa sekä liikkuvutta minun ohjauksessa. Näiden lisäksi pelaajat ovat käyneet koko kauden ajan Fressin tiloissa tekemässä omien ohjelmiensa mukaisesti voimaharjoittelua sekä huoltavaa harjoittelua” 

Tiiviin pelikauden aikana osa Ilveksen palauttavista harjoituksista on tehty Fressissä ja näin on voitu tehdä erilaisia ohjelmia eri pelaajille. Rekimies on laatinut kehittävät ja kuntouttavat harjoitukset, jotka ovat sitten sovellettu Fressin tiloihin. Myös joukkueen taustat ja toimiston väki ovat käyneet huolehtimassa omasta kunnostaan Fressissä.

”Loukkaantuneet pelaajat ovat myös kuntoutusohjelman puitteissa tehneet osan harjoittelusta Fressissä. Lisäksi esim. jatkuvasti paljon pelanneet ovat saaneet jättää iskuttavan harjoittelun toisinaan pois ja tehneet harjoittelun Fressissä.”

”Myös nopeus- ja räjähtävän voiman harjoituksia on tehty Fressin toiminnallisen harjoittelun Sisu-salissa. Hyvän palauttavan harjoituksen jälkeen pelaajat ovat myös hyödyntäneet Fressin saunoja lihasten rentouttamiseksi. Kaiken kaikkiaan koko valmennustiimi on ollut erittäin tyytyväinen harjoittelumahdollisuuksiin Liikuntakeskus Fressissä” tiivistää Rekimies.

fressi5

Kaipaatko parempaa yleiskuntoa tai hiukan hoikempaa vartta?
Fressi tarjoaa aloittajalle sopivat opastukset, ohjelmat ja Fressi Trainerin palvelut hyvinvarustelluilla saleillamme. Pidämme jopa huolta lapsestasi että ehdit treenaamaan. Tuo oma tavoitteesi meille ja onnistutaan yhdessä.

Kun suhtaudut treeniin vakavasti ja kunnianhimosi on korkealla.
Fressi tarjoaa tavoitteisiisi soveltuvat puitteet ja huippukaluston ruuhkattomilla saleilla. Kokeneet Fressi Trainerimme tukevat ja haastavat matkalla tarvittaessa. Tervetuloa tavoitteellisen treenaamisen Fressille.

Taitoja ja haasteita, kiinteämpää kroppaa ja hyvää fiilistä?
Fressi tarjoaa monipuolisen kattauksen ryhmäliikuntatunteja joogasta tanssillisiin tunteihin ja intensiivisiin kardioharjoituksiin. Lisää vaihtelua treeniisi saat Fressin kuntosalilta ja Fressi Trainer -palveluista.

Fressin nettisivut löytyvät TÄSTÄ.

— —

Ilves – RoPS pe 9.9. klo 18:30 Tammelan stadionilla.
LIPUT ENNAKKOON: 
Netistä TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16).
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35. 

fressi1

fressi3

fressi4

fressi6

Lue myös