Pasi Rautiainen tunnelmoi lauantain Ilves-Valencia-ottelua

pasi rautiainen

Ilves pelaa 85-vuotisjiuhlaottelunsa espanjalaista suurseuraa Valenciaa vastaan lauantaina 30.7. klo 16:00 Ratinan stadionilla. Portit aukeavat klo 14:00.

Yksi tamperelainen jalkapallotarina saa ottelussa upean päätöksensä, kun Ilves-legenda Jussi Kujala pelaa vielä kerran keltapaidassa. Katso Jussi jalkapallotarina (26min) TÄSTÄ. 

— — 
Ilves – Valencia la 30.7. klo 16:00 Ratinan stadion, Tampere.
Portit auki klo 14:00. 
Liput ennakkoon,
Tiketti 
Liput ennakkoon, Lippu.fi
Facebook-tapahtuma.
Ohjeita Ratinaan saapumiseen.
— — 

Lauantain ottelu herättää suurta mielenkiintoa sekä ääretöntä intohimoa myös jalkapallopersoona Pasi Rautiaisessa, joka romantisoi ottelua totutun innokkaana.

”Täytyy sanoa, että ei paljon hienompaa vastusta voi Ratinaan tänä päivänä saada. Ilveksen 85-vuotisjuhlaottelu ja Jussi Kujalan jäähyväisottelu. Valencian nimikin jo kertoo paljon – se on niin voimakas nimi maailman ja Euroopan futiksessa. Kaksi kertaa ollut todella lähellä voittaa Mestarien liigan.”

”Kun me suomalaiset saadaan pre-seasonilla tällainen joukkue pelaamaan suomalaista seuraa vastaan – vaikkakin ystävyysottelussa – niin nyt on mahdollista nähdä livenä La Liga -joukkue. Ja aina kun sä näet tällaista livenä, niin sä pääset iholle ja pääset haistamaan ja pääset livenä katsomaan, että mitä ne tekevät kentällä. Se on sitä parasta jalkapallorakkautta mitä yleensä on olemassa!”

”Koska TV on kuitenkin aina TV, mutta kun sä näet koko kentän ja koko nurmen ja sä näet niiden pelaajien kaikki liikkeet joukkueena ja individualisteina. Ja kun tällainen mahdollisuus tarjoutuu, niin ei ole muuta mahdollisuutta kuin sekaan vaan ja ajoissa. Kannattaa mennä katsomaan jo Valencian pelaajien lämmittelyitä, koska välillä kun katsoo pelkästään noiden pelaajien lämmittelyitä, niin se on jo tietyllä tavalla pääsylipun arvoinen asia.”

”Sitten vielä tähän päälle Kujalan Jussi, joka oli mulla lyhyen aikaa Turussa pelaajana, pelaa viimeisen ottelunsa. Oikein hieno kaveri ja upea pelaaja! Niin voiko muka lauantai-iltapäivää paremmin Tampereella viettää?” tunnelmoi Rautiainen.

Lue myös